MEDYA KÖŞESİ

Kim bu 'bürokrasinden gelen A' ve 'meslektaş E'?

Murat Yetkin tahliyelerin ardından bir yazı kaleme aldı ve küçük bir not ile iki gazeteciyi yerden yere vurdu. Peki kim o isimler?

Kim bu 'bürokrasinden gelen A' ve 'meslektaş E'?
GAZETECİLER.COM (ÖZEL)  Ahmet Şık ve Nedim Şener'in tahliyesinin ardından Radikal yazarı Murat Yetkin, "Doğrusu umutların kesildiği bir gündü; Ahmet Şık ve Nedim Şener ile birlikte Oda TV davası sanıklarından Coşkun Musluk ve Sait Çakır da tahliye edildi." diye yazdı ve ekledi: Diğer gazeteciler de tahliye edilmeli!

Ancak Yetkin'in yazısının en çarpıcı yanı bu değildi. Yazının sonuna eklediği bir not oldukça dikkat çekiciydi. 

Yetkin "Son bir not" diyerek tahliye'nin ardından ilginç bir ayrıntıya dikkat çekti:

YAPMAYIN ARKADAŞLAR BU YAPTIĞINIZ DOĞRU DEĞİL

"Dün bu tahliye kararı açıklanınca, bürokrat kökenli yazar, adını vermeyeyim, 'E' ile başlıyor, sosyal medyada 'Artık Doğan grubu Şener ve Şık'a iş verir' diye yazdı. Bürokrasiden değil, gazetecilikten gelen bir meslektaş da -'A' ile başlıyor- bu temenninin hemen yayılmasına katkıda bulundu.

Yapmayın arkadaşlar, size de lazım olur adalet, bu yaptığınız doğru değil."

PEKİ KİM BU 'E' VE 'A'?


"Yetkin'in yazısında bürokrat kökeli yazar E ve gazetecilikten gelen meslektaş A diye andığı isimler kim?" diye sorduğunuzu duyar gibiyiz.

Küçük bir araştırma sonucu Yetkin'in söz ettiği isimlerin kimliğini tespit etmek zor olmadı. Yetkin'in Twitter'da yazdıkları için "yapmayın arkadaşlar" diye itiraz ettiği isimler, Taraf'ın Polis kökenli yazarı Emre Uslu ve  Bugün gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan'dan başkası değil.

Yetkin'in yazısının tamamını buradan okuyabilirsiniz.
ÇOK OKUNANLAR