MEDYA KÖŞESİ

Kenan Evren'e canlı yayında beddua etti!

12 Eylül darbesinin ardından idam edilen ilk ülkücü olan Mustafa Pehlivanoğlu'nun annesi Kenan Evren'e canlı yayında beddua etti.

Kenan Evren'e canlı yayında beddua etti!

GAZETECİLER.COM
Başbakan Erdoğan'ın salı günü yapılan grup toplantısında darbede asılan 4 gencin anısına bir konuşma yapmıştı. O dört isimden bir de Mustafa Pehlivanoğlu'ydu. 12 Eylül darbesinin ardından idam edilen ilk ülkücü olan Mustafa Pehlivanoğlu'nun ailesine idam öncesi gönderdiği mektubu okuyan Başbakan Erdoğan ağlamıştı.

12 Eylül'ün astığı ülkücelerden olan Mustafa Pehlivanoğlu'nun annesi Zeynep Pehlivanoğlu Habertürk ekranlarında canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Darbenin lideri Kenan Evren'e canlı yayında beddua eden acılı anne 'Allah evlat acısı yaşatsın' dedi. Parantez ekibini evinde konuk eden Zeynep Pehlivanoğlu 12 Eylül için ekranlarda yapılan en sert tepkiyi gösterdi.

ÖCALAN DA ASILMASIN!

İddam cezasının insani olmadığını söyleyen Zeynep Pehlivanoğlu, Öcalan için de ilginç şeyler söyledi. "Gelip bizle röportaj yaptılar. Öcalan asılsın mı? diye. O da asılmasın. Neden asılsın ki. Onları da Allah yaratmış, kulun elinde ne var ki? Öleceksek herkes eceliyle ölsün. '47 kişiye imza attım' demiş. Sen 47 kişinin canını almak için imza atmışsın. Nasıl sevinebiliyorsun buna? Senin evladın yok mu Kenan Evren? Cenabı Allah vücudun hayrını vermesin, evlat acısı versin. Benim çocuğum suçsuz yere gitti' dedi.



Yorumlar