MEDYA KÖŞESİ

Kekeç'ten Özkök'e Rasim Ozan cevabı

Ahmet Kekeç ve Nagehan Alçı, Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök'ü eleştirirken Rasim Ozan Kütahyalı'ya sahip çıktılar.

Kekeç'ten Özkök'e Rasim Ozan cevabı
GAZETECİLER.COM
Tutuklanma sırası hangi gazetecide tartışması 24 ekranlarında devam etti. Nerede Kalmıştık'ta konuşan Ahmet Kekeç ve Nagehan Alçı, Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök'ü eleştirirken Rasim Ozan Kütahyalı'ya sahip çıktılar.

'ÖZKÖK, RASİM İÇİN YAZMIŞ AMA KENDİNİ ANLATMIŞ'

Kekeç, Özkök'ün isim vermeden Rasim Ozan'ı tarif ettiği yazıya atıfta bulunarak "aslında kendini anlatmış" dedi. Kekeç, "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diyerek Rasim Ozan Kütahyalı'nın iddialarının doğru olabileceğini de ima etti.

"Ben de Rasim Ozan Kütahyalı'yı eleştiriyorum. Ama kardeşim senin burada Rasim için söylediklerinin hepsini kendin yapmışsın zaten zamanında. Hedef göstermekle suçluyorsunuz. Velev ki öyle olsun kime hedef gösteriyor sizi Rasim, savcılara, yargıya... Siz çetelere hedef gösterdiniz insanları, burada bile eşit değilsiniz..."

NAGEHAN ALÇI: SUÇLULUK PSİKOLOJİSYLE PANİK YAPTILAR!

Nagehan Alçı ise Rasim Ozan'a gelen tepkilerin korkudan kaynaklandığını ima etti. "Çok büyük tepki verdiler. Ama öyle 'ne diyor bunlar' havasında öyle cesurca bir çıkış ydeğildi bu. Sanki suçluluk psikolojisi içinde tam panik yaptılar..." dedi.


ÇOK OKUNANLAR