MEDYA KÖŞESİ

Kekeç'ten Özkök'e mesleği bırak çağrısı

24 ekranlarında konuşan Ahmet Kekeç, merkez medyada 28 Şubat sürecini Refah'a ihale eden yorumlara saydırdı, Özkök'e özel bir sayfa ayırdı...

Kekeç'ten Özkök'e mesleği bırak çağrısı
GAZETECİLER.COM
28 Şubat soruşturmasının medyaya uzanıp uzanmayacağı yönündeki tartışmalar devame derken Ahmet Kekeç ve Nagehan Alçı'dan ilginç bir çıkış geldi. Kekeç ve Alçı, 28 Şubat'ta uygulanan psikolojik savaş yöntemlerinin bugün de devam ettiğini savundular.

28 ŞUBAT'IN PSİKOLOJİK HAREKATI DEVAM EDİYOR

Ahmet Kekeç özellikle Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ü hedef alırken "ayıp oluyor, hala aynı yöntemlerle süreci manüple etmeye çalışıyorlar" dedi. Nagehan Alçı, 28 Şubat soruşturmasıyla birlikte merkez medyada yer bulan bir çok haber yazının psikolojik harekat kapsamında yayınlandığını ileri sürerken Kekeç de "çok doğru aynen psikolojik harekat yapıyorlar" diyerek onayladı. Merkez medyadaki Refah Partisi ve Erbakan eleştirlerine vurgu yapan Kekeç bu eleştirilerin sürecin üstünü örtmek ve darbeye maşruiyet kazandırmak amacı taşıdığını vurguladı.

ERTUĞRUL ÖZKÖK GAZETECİLİĞİ BIRAKSIN ARTIK!

24 TV ekranlarında konuşan Kekeç, Ertuğrul Özkök için özel bir sayfa açtı ve sert ifadelerle eleştirdi:

"28 Şubat'ı destekleyen en önemli üç beş gazeteciden biri Ertuğrul Özkök'tür. Hayat bir şekilde tasfiye etti bazı şeyleri. Bu kafayı da bu siyaset anlayışını da, siyasete müdahaleyi meşru gören bu tavırları tasfiye etti... Özkök tek kalmanın ve iddiasında yanılmanın getirdiği panikle bu tür saçma sapan şeyler yazıyor. 28 Şubat'taki psikolojik savaş unsurlarıyla dönemi atlatma çalışmaları aynen devam ediyor. Mesela 28 Şubat'ta Abdullah Gül'ün de imzası var iddiası da var. Bunun böyle olmadığı ortaya çıkınca normal bir insanın yapacağı ya özür dilemektir ya da gazeteciliği bırakmaktır. Yani gazetecilik yapmasın Ertuğrul Bey. Bir şey söylemiyor bir şey vermiyor Böyle yapacaksa gazeteciliği, böyle yalan beyanlarla, bazı uydurma bilgilerle yapacaksa ya da göz göre göre hepimizin yaşadığı gerçekleri çarpıtacaksa bu gazeteciliği yapmasın. Böyle gazetecilik olmaz. çok ayıp şeyler bunlar..."



ÇOK OKUNANLAR