MEDYA KÖŞESİ

Kekeç, Umur Talu'dan o yazı için özür diledi!

"Umur Talu'yu ayıplıyorum" başlıklı bir yazıyla Talu'yu hedef alan Ahmet Kekeç "orantısız şiddet" kullandığı için Habertürk yazarından özür diledi.

Kekeç, Umur Talu'dan o yazı için özür diledi!
GAZETECİLER.COM
Star yazarı Ahmet Kekeç, Umur Talu'yla yaşadığı konu aldığı yazısında "orantısız şiddet" kullandığı için Talu'dan özür diledi.

Talu'nun muhafazakar medyayı Suriye krizinde aldığı pozisyon nedeniyle eleştirdiği yazıya yanıt veren Ahmet Kekeç, "Umur Talu'yu ayıplıyorum" başlıklı bir polemiğe dahil olmuştu. Kekeç, Talu'dan gelen itiraz karşısında üzüldüğünü ve gönül almak istediğini söyledi. "Bu satırları o niyetle okusun ve kapansın bu iş" diyen Kekeç, Talu'dan yazısının başlığı için özür dileyerek polemiğe nokta koydu.

Umur Talu meselesi

Umur Talu’nun bende ifade ettiği değeri yazmıştım... Düşüncem bakidir... Gerçekten de değerli bir kalem olan Umur Talu’nun, kendisine atfedilen “değere” bir itirazı yok... Niçin olsun? Alınganlık gösterdiği hususu anlıyorum. Bir tür “orantısız güç” kullandığımı ima ediyor ve başlıktaki afişe ediş biçimini, vaki değerle bağdaştıramıyor.

Doğrudur...

Üzülmüş bir insana, “Niçin üzüldün?” diyecek değilim.

Gerçekten de üzülmüştür ve kendince haklı nedenleri vardır.

Bana da, üzdüğüm için gönlünü almak düşer.

Bu satırları o niyetle okusun ve kapansın bu iş.

Evet, o başlık olmadı.

Evet, o afişe ediş biçimi yanlıştı.

Yazının tamamı için
ÇOK OKUNANLAR