MEDYA KÖŞESİ

Kekeç hangi Hürriyet yazarına çaktı!

Ahmet Kekeç yine isim vermeden çakmış. Zamanında Aydın Doğan'a atıp tutan şimdi ise Hürriyet'de yazan, Cem Uzan'ın eski akıl hocası kim?

Kekeç hangi Hürriyet yazarına çaktı!

GAZETECİLER.COM - Star yazarı Ahmet Kekeç'in canı sıkkın bugün. Kalemi zor almış eline. Ama yine de çakmadan edememiş. Kekeç, Cem Uzan'ın medya patronluğu yıllarında yaşananlara değinmiş. Uzan'ı gaza getirip yanlış yönlendrien bir gazeteciden söz etmiş. Şimdilerde Aydın Doğan'ın medya grubunda çalışan bu gazetecinin adını vermiyor Kekeç. Zamanında Doğan'a muhalefet yapıp şimdi ise Hürriyet'in web sitesini yöneten Çekirge Kekeç'in kalmeinden nasibini fazlasıyla

"Hemen aklıma, “Askerler arkamızda, savaşmalıyız patron, bu hükümet düştü düşecek” diyen tetikçi mevkutenin genel yayın yönetmeni geliyor... Ki, Gannuşi asparagasından sabıktır...

Cengiz Çandar, 28 Şubat sürecinde, bazı haberlerin karargâhtan bizzat bu arkadaşa dikte ettirildiğini yazıyordu. Kamuoyu onu, “Cem Uzan’ı yakan adam” olarak biliyor. Bir numaralı Aydın Doğan düşmanıydı.

Bunun bir de, terbiye özürlü zallağı vardı. Tetikçi mevkutenin “yaratıcı” faşizan manşetlerini kotarıyordu.

Evirip çevirip gazetesinde yüzüne sinek pisliği konmuş Aydın Doğan, göbek atan Aydın Doğan resimlerini kullanan bu esmer çocuk, Aydın Doğan’ın iki numaralı düşmanıydı.

İkisi de, şimdi, “muteber” adam.

İkisi de şimdi, Aydın Doğan’ın gözdesi.

Fatih Altaylı’nın aktardığına göre, Cem Uzan’a “savaşmalıyız” diyen adam, şimdi de Aydın Doğan’ın kafasına girmeye çalışıyor: “Aydın Bey, bu vergi cezası size yönelik topyekün bir saldırıdır. Burada amaç bellidir. Sizi bitirmek istiyorlar. Bu bir ölüm kalım mücadelesidir. Burada ya siz kazanacaksınız ya onlar. Geri adım atmamalıyız. Savaşmalıyız.”

Peki, esmer çocuk ne yapıyor?

Ne yapsın?

Kendi ifadesiyle, “bekçi köpeği” rolü oynuyor."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum