MEDYA KÖŞESİ

Kazandığın tazminat gerçekleri örtmüyor

Aydın Doğan'ın Ethem Sancak'a açtığı tazminat davasını kazanmasının ardından Ersoy Dede'den cevap geldi: "Millet yemiyor.. Gerçekler çok açık ortada.. "

Kazandığın tazminat gerçekleri örtmüyor

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, kişilik hakları ihlal edildiği gerekçesiyle Güneş gazetesi sahibi Ethem Sancak ile Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’e açtığı manevi tazminat davalarını kazanmıştı.

Ersoy Dede bugün Star gazetesindeki yazısında Aydın Doğan'a seslenerek: "Kazandığın tazminat gerçekleri örtmüyor" dedi.

İŞTE ERSOY DEDE'NİN O YAZISI

Aydın Doğan, Ethem Sancak’tan tazminat kazanmış.. 

Doğan Medya Grubu, 40 gün 40 gece bunu kutluyor bugünlerde.. 

Kutlayın kutlayın..

Hatta kutlamanın masaflarını da tazminata ekleyin..

Ama bu, Doğan Grubu içindeki PKK sempatizanlarının, DHKP-C muhiplerinin varlığını ortadan kaldırmıyor.. 

Millet yemiyor.. Gerçekler çok açık ortada.. 

Aydın Doğan’a kim bilgi veriyorsa, eksik bilgi veriyor..

Onları bırak Sayın Aydın Doğan.. Beni dinle sen..

Mesela, DHKP-C-li teröristin, şehit savcımızın alnına silah dayadığı o fotoğrafı, o terör örgütü servisini ilk sayfaya basıp da üstüne ‘BERKİN’ yazan teröristi  buldun mu Hürriyet gazetesindeki.. Verdin mi cezasını?.. Sabah akşam ‘terör örgütlerini anlamak lazım’ konseptiyle programlar yapan CnnTurk anchor’larından hesap soruyor musun?.. PKK tezlerini, haber kanallarında yükselten yapımcılarına ‘bunu neden yapıyorsunuz?’ dedin mi?.. Canlı bomba Elif Sutan Kalsen’in Kanal D ve CnnTurk logosu altındaki “biz terörist değiliz” açıklamalarını kimin neden yayınladığını araştırdın mı?..   PKK’lı ‘kırmızı fuarlı kız’ı  ‘şirin ve sevimli’ gösteren adamına, ‘ya hu ne yaptınız?’ dedin mi?.. Ankara’daki terör saldırısının ardından isimlerini yayınlayarak teröristlerin kaçmasını sağlayan ekibin duruyor mu hâlâ?.. Daha basit sorayım.. Bugün PKK terör örgütü üyesi olmaktan tutuklu yargılanan Selahattin Demirtaş ve ekibini bu millete sevimli gösteren senin medyan değil miydi?.. İstediğin kadar tazminat al.. Hakim ne karar verirse versin.. İki günde bir çıkıp “ben de Kelkitliyim, yerliyim, milliyim” demekle olmuyor o işler.. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum