MEDYA KÖŞESİ

Kaya Çilingiroğlu TV 8'de konuştu

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ve Metin Arolat “Böyle Bir Şey Var Mı?”da TV 8'e konuk oldular...

Kaya Çilingiroğlu TV 8'de konuştu
tv8’de ekranlara gelen “Böyle Bir Şey Var Mı?” programına katılan spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, “Artık Milli Takımda Arda dahil kimse oynamasın. Eski kimse yer almasın. Hiddink’in hiç gelmemesi lazımdı. Yerli hoca taraftarıyım” dedi.

Yorumculuğun dışında yabancı ve yerli şirketleri evlendirme işleri yaptığını belirten Kaya Çilingiroğlu, eşi Feraye Tanyolaç’ın kamera önünde çalışmayı düşündüğünü ama şu an oğlu Kaya Çilingiroğlu’yla ilgilendiği belirterek “Benim oğlum bir şirket yönetmek gibi. Onu yönetmek bayağı zor. Hareketli bir çocuk. Onunla ilgileniyor. Çalışmasa da olur” dedi.

Kızının makyaj yapması için Çilingiroğlu “Bizler de çocuklukta böyle şeyler yaptık. Kızım da makyaja özenmiş, yapmış. Ancak Zehra’nın 21 yaşından önce gece sokağa çıkmasını istemiyorum. Türkiye’de özgür bırakalım lüksümüz yok” şeklinde konuştu… Oğlu Kaya’nın ve kızı Zehra’nın istedikleri işi yapmasını istediğini belirten Kaya Çilingiroğlu, “Kaya’nın Formulacı olmasını istiyorum. Ne yaparsa iyi yapsın. Zehra’nın da annesinin mesleği değerli bir meslek. İyi para kazanıyorlar” dedi.

"TARKAN OYUNCULUKTA BAŞARILI OLUR MU BİLMİYORUM"

Programın diğer konuklarından Metin Arolat ise klip ve reklam yönetmenliğinden sonra sinema filmi çekeceğini açıkladı.

Filminde yakın dostu olan Tarkan’ın oynatıp oynatmayacağı sorusuna “Tarkan’ın oyun gücünün olup olmadığını bilmiyorum. Belgesel seslendirmesi yaptı mesela oradaki sesi duyunca inanamadım. Çok ağdalı bir sesti ve o sesi bir yönetmen olarak tercih etmem. Dolayısıyla Tarkan’la oyunculukta da aynı sıkıntı yaşanabilir. Bir denemek, bakmak gerek” şeklinde yanıtladı.
ÇOK OKUNANLAR