MEDYA KÖŞESİ

Karaalioğlu'ndan Ciner ve Doğuş medyaya çağrı!

Mustafa Karaalioğlu, Turgay Ciner ve Ferit Şahenk'in telekulak mağduru olmasına karşın iki ismin sahibi olduğu medya gruplarının bu gerçeği görmezden geldiğini yazdı...

Karaalioğlu'ndan Ciner ve Doğuş medyaya çağrı!
GAZETECİLER.COM
AKP cemaat savaşının olası sonuçlarını yorumlayan Star gazetesi yazarı Mustafa Karaalioğlu, Doğuş ve Ciner medya gruplarına seslendi. İki grubun patronu Turgay Ciner ve Ferit Şahenk'in cemaatin telekulak operasyonlarında mağdur olduklarını vurgulayan Karaalioğlu ancak iki isme ait medya gruplarını bu dinlemeleri görmezden gelmekle eleştirdi.

CEMAATİN İŞ ADAMLARI İÇİN ŞANTAJ PLANI!

Cemaatin ünlü medya patornları ve iş adamlarını boşuna dinlemediğini, uzun vadeli bir planın parçası olarak bu kayıtları zamanı geldiğinde şantaj aracı haline getireceğini savunan Karaalioğlu, Erdoğan ve AKP'nin olmadığı bir ülkede cemaate kimsenin engel olamayacağını vurguladı.

İşte Karaalioğlu'nun yazısındaki ilgili bölüm:

Medya kuruluşları nerede?

Ferit Bey ve Turgay Bey, ikisi de bünyelerinde gazete, televizyon, radyo, internet sitesi bulunduran iki medya patronu. İkisinin de kanunsuz şekilde dinlendiği ortaya çıkıyor ama bu ülkenin medya kuruluşlarının bir tanesi bile buna tepki göstermiyor. Kendi gazetelerinde yazan televizyonlarında çalışan gazeteciler bile tek ses etmiyor.

Medyaya bundan daha ağır bir şantaj ve saldırı olabilir mi?

Nerede o sulu sepken basın özgürlüğü kampanyası yapanlar? Türkiye’yi dünyaya şikayet için yalan söylemek dahil her yolu deneyen, her istatistiği çarpıtanlar? Söyleyin bundan daha elim ve vahim bir basın özgürlüğü ihlali olabilir mi?

Sadece Ciner ve Şahenk’in karşı karşıya bulunduğu tatsız durum değil, daha ağır sorular var. Birçok meslektaşımızın konuşma kayıtları internete düştü. Bir kişi çıkıp bu rezalete itiraz etti mi? Birçok meslektaşınız Şefkattepe isimli dizide hedef gösterildi bir kişi çıkıp o gazetecilerin hakkını savundu mu?

Kimse gazetecilik maskesiyle toplumu kandırmasın

Ortada gazetecilik yok sadece Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin kampanyası var. Gazeteci kimliğiyle dolaşanlar da kendi patronlarının en temel hakkını bile savunmaktan kaçınacak kadar taraf olmuş bir nefretle bu kampanyanın halkla ilişkilerini yürütüyor.

MUSTAFA KARAALİOĞLU YAZILARI
ÇOK OKUNANLAR