MEDYA KÖŞESİ

Kanal D dizilerde son bombasını patlatttı!

Bülent İnal ve Çetin Tekindor gibi önemli isimlerin başrolde oynadığı 'Bir Çocuk Sevdim' ilk bölümüyle izleyenleri ekrana gelirken Tekindor izleyenleri ekrana kilitledi...

Kanal D dizilerde son bombasını patlatttı!
GAZETECİLER.COM
Kanal D'nin bu sezon en çok güvendiği yeni yapımlarından 'Bir Çocuk Sevdim' ilk bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Bülent İnal ve Çetin Tekindor gibi isimlerin başrolde oynadığı dizi güçlü bir başlangıçla sezonu açtı.

Zengin erkek fakir kız klasiğinden yola çıkan dizinin başrolünde yer alan Bülent İnal'ın canlandırdığı karakter ve zarlar ise tartışma konusu olacak gibi gözüküyor. İnal'ın canlandırdığı karakter dünyaca ünlü 'Zar Adam' romanındaki kahraman gibi kararlarını cebinde taşıdığı zarlara göre veriyor.

Usta oyuncu Çetin Tekindor dizinin kapanış sekansındaki performansıyla göz doldururken sosyal medyada geniş beğeni topladı. Ancak sanal alemde dizinin öyküsündeki klişelere gelen eleştiriler de dikkat çekti.



Bülent İnal ve Çetin Tekindor dışında Gülcan Arslan ve Hakan Kurtaş başrolleri paylaştıkları “Bir Çocuk Sevdim” İstanbul’un Kadırga semtinde çekiliyor. Bülent İnal’ın canlandırdığı “Timur”, Gülcan Arslan’ın canlandırdığı “Mine”, Çetin Tekindor’un canlandırdığı “Turan” ve Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı “Sinan” karakterleri ekseninde hikayenin geliştiği ve her türlü aile içi sorunun işlendiği bir aile draması olan “Bir Çocuk Sevdim”, insanların kendisiyle, inançları ve gelenekleriyle hesaplaşmasını da gözler önüne seriyor.