MEDYA KÖŞESİ

Kanal D Ana Haber'de Birand şov!

Mükemmel Çift'in oyunculari Kanal D Ana Haber'de Mehmet Ali Birand'a konuk oldular. Canlı yayındaki kısa söyleşide hayli ilginç diyaloglara sahne oldu.

Kanal D Ana Haber'de Birand şov!
GAZETECİLER.COM - Kanal D'nin iddialı dizisi Mükemmel Çift'in oyuncuları Tardu Flordun ve Songül Oden Kanal D Ana Haber'de Mehmet Ali Birand'a konuk oldular. Canlı yayındaki kısa söyleşide hayli ilginç diyaloglara sahne oldu. Birand, Flordun'a aramızdaki fark ne diye sorunca öyle bir yanıt aldı ki...

BEN KEKELEMİYORUM...

Mükemmel Çift dizisinde anchor olarak seyirci karşısına çıkacak olan Songül Oden ve Tardu Flordun, Mehmet Ali Birand'ın konuğu oldu. Birand "aramızdaki fark ne" diye sorunca Tardu Flordun "Ben sizin gibi kekelemiyorum" yanıtını verdi.

Bu yanıt karşısında kahkahalara boğulan Birand "Haklısın özür dilerim cok hata yapıyorum bu gece de takıldım" dedi. Songül Oden'in "Sizi iyi inceledik mesela duruşunuzu, saatlerinizi, kravatlarınızı ezbe biliyoruz" demesi üzerine de Birand su yanıtı verdi;

"Saatimi göstermek için öyle durmuyorum. Ne yapayım elim ayağım yayında çok oynuyor. Gerçi ayağım oynamıyor ama... Bazıları saat sponsorum oldugunu bile söyledi ama saat sponsorum yok"

Birand ayrıca Kanal D Ana Haber'in mutfağını da ekranlara yansıtarak haber merkezinin bültene nasıl hazırlandığını gösterdi.

İşte o anlar:

Yorumlar