MEDYA KÖŞESİ

Kanal 24'te neler oluyor? Çatırdıyor mu? Batıyor mu?

Bekir Hazar, spor servisinin Fox'a geçmesi üzerine “kanal çatırdıyor” yorumları yapılan Kanal 24'ün Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er'e sordu...

Kanal 24'te neler oluyor? Çatırdıyor mu? Batıyor mu?

Bekir Hazar, spor servisinin Fox'a geçmesi üzerine “kanal çatırdıyor” yorumları yapılan Kanal 24'ün Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er'e sordu: "Çatırdıyor ve batıyor musunuz?”

Cengiz Er yanıtladı, Bekir Hazar bugün köşesine taşıdı. Bakın kanalda aslında neler oluyormuş?

(...) 24'ün spor servisi Fox'a geçti. İnternet sitelerinde hemen “Kanal çatırdıyor” diye başlıklar atıldı. Eğer spor servisinin ayrılmasıyla batıyorsa vah ki ne vah!.. Bu kadar da abartı olmaz. Spor dünyasının çok ünlü isimleri çalışmak için sıraya girdi şu anda. 24 Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er ile konuştum dün. “Çatırdıyor ve batıyor musunuz?” diye sordum. Gülüştük. Ve bakın muhabbetten neler çıktı...

Star Medya grubu Rixos şirketler grubu bünyesine katıldı.

Yeni ortak Fettah Tamince, medya sektöründe de dengeli bir biçimde büyümek istiyor. Yönetici kadrosu ile sürekli toplantı yapıyor, Star gazetesi ve 24'ün yeni hedeflerini belirlemeye çalışıyor.

Grubun bünyesinde bir de STR logosuyla test yayınındaki kanal var. Ekonomi-politika ağırlıklı içerikle digital platformlara yerleşmesi hedefleniyor. Ayrıca radyo projesi var.

24 Televizyonu'nda yeni yayın döneminde dekor ve ekran grafikleri tamamen yenilenecek. En iddialı olduğu alan haber. Moderatör formatından vazgeçilmeyecek.

Serdar Cebe'nin ayrılmasıyla yeni bir moderatör için görüşmeler devam ediyor. Remziye Demirkol, Bahar Feyzan, Ahu Tanrıkulu ve Hakan Çelik yeni dönemde de ekranda olacak.

Tartışma programları elden geçiriliyor.

Spor yayınlarındaki ağırlık devam edecek. Bir Avrupa ligi ve Turkcell Süper Ligi için görüşmeler yapılıyor. Sporda yeni ekip kuruluyor.

Spor yorumcularına yeni isim eklenecek.

Yeni dönemde Cengiz Çandar da haftalık bir programla 24'ün ekran yüzlerinden biri olacak. Sabancı Üniversitesi'nden Prof Cemil Koçak yakın tarih programı yapacak. Yemek stilisti Aydan Üskanat'ın yeni başlayan programı iddialı yapımlarından biri olmaya aday.

Popüler kültür programı hazırlığı var. Türkiye'nin yakından tanıdığı üç önemli isimle belli bir noktaya gelindi.

Hasibe Eren'in sunduğu 'Bir Zamanlar Türkiye' programı devam edecek. Türkiye'nin tek kadın ralli pilotu Burcu Çetinkaya'nın sunduğu Araba Sevdası'nın formatı yenileniyor.

Tematik Film Kuşağı yeni dönemde de iddialı yapımları ekrana taşıyacak. TV'de ilk kez izleyeceğimiz ödüllü filmler bu kuşakta izleyicilere sunulacak.

Belgeseller devam edecek. Temalar yine insanın doğa ile savaşı, yerkürenin geleceği, çevre, tarih, geleceğin teknolojisi ve insan odaklı olacak. Daha önce hiç gösterilmeyen sürpriz yapımlar var.

İddia edildiği gibi 24'te bir çatırdama yok... Gemi batmıyor. Aksine okyanusa açılıyor. Hem de tamgaz...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar