MEDYA KÖŞESİ

Kahrolsun senin gibi Kürt ve kadın düşmanları!

Başlık tuhaf olmuş değil mi? Bize ait değil zaten. Mutlu Tönbekici'nin yazısından aldık. Vatan yazarı zor günler yaşıyor anlaşılan!

Kahrolsun senin gibi Kürt ve kadın düşmanları!

GAZETECİLER.COM

Mutlu Tönbekici'nin dünkü yazısını 'Serdar Turgut'u masum buluyor' diyerek duyurmuştuk. Tönbekici bugün o yazıya gelen tepkileri anlatmış. Yazısının girişine de kendisine gelen bir okur mailini koymuş. İşte o mail:

"Evet üzülerek belirtmeliyim ki senin gibi faşist ve erkek zihniyeti taşıyan kadınların var olduğunu bile bilmek midemi buladırıyor. Sen bir aşağılık ve gerizekalının birisin. Toplu sexsi ancak senin ve Serdar gibi sapıklar yapıyorlardır. Tam da kendi sapık fantezilerinizi anlatıyorsunuz. Senin gibi sürtüğe de bu yakışır zaten. Evet sen faşizan duygularla büyüyen ve erkek kölesi bir kadınsın. Bunu şimdiye kadar bilmiyorsan bil. Yazıklar olsun senin gibi kendine kadınım diyen birine. Seni lanetliyorum.

Kahrolsun senin gibi Kürt ve kadın düşmanları!

Yaşasın Kürt kadınları ve PKK!”

Nasıl? Hayli fantastik değil mi? Tönbekici bu tepkiyi ve dayandığı sosyo psikolojik temeli

"Dün yazdığım “biraz rahatlayalım artık” yazım üzerine gelen bir e mail. İşte tam da söz konusu yazımda anlatmak istediğim insan tipi. Komple kafayı sıyırmış. Bu hakareti rahatlıkla ediyorum zira bu kadar cevval yazdığına bakmayın. İsmini vermemiş. Uyduruk bir e mail adresinden atmış. Yani aslında bir “hiç kimse” ye ediyorum bu hakareti.

Gardlar o kadar yüksek ki ne demek istediğimi bile anlamamamış. Anlamayacak da. Çünkü tüm dünya onun gözünde Kürt düşmanı..

Bazıları için de biliyorsunuz tüm dünya Türk düşmanıdır.

Bazıları için de tüm dünya kadın düşmanıdır.

Bazıları için de tüm dünya havyan düşmanıdır.

Bazıları için tüm dünya din düşmanıdır.

Onlara ne dersen de fark etmez. Onlar hassasiyetleri içinde debelenip dururlar, tüm dünyaları o hassas kanatlarına birinin dokunup dokunmadığını gözetlemekle geçer. Onlar paranoyalarını gerçekleştirmek için yaşarlar. Her şey şüphelerini teyit ediyordur. Bir detektif gibi arar bulurlar ne lazımsa..

Bu köşede yazmadıysam en az 50 adet kadın hakları yazısı, en az 25 adet Kürt hakları yazısı en az 10 havyan hakları yazısı yayınlamışımdır. Ben bile hem kadın hem Kürt düşmanı olabiliyorsam... Söylenecek pek bir şey kalmıyor demektir.

Ne demiştim? Bir yazıyla adam asarlar.."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar