MEDYA KÖŞESİ

Jet Fadıl servetini Balçiçek İlter'e açıkladı!

'Jet Fadıl' olarak ünlenen iş adamı Fadıl Akgündüz Balçiçek İlter'e ne kadar serveti olduğunu açıklarken yeni imajıyla muhafazakar mesajlara devam etti...

Jet Fadıl servetini Balçiçek İlter'e açıkladı!
GAZETECİLER.COM
Bir zamanlar medyanın bütün dikkatlerini üstünde toplayan ve 'Jet Fadıl' olarak ünlenen iş adamı Fadıl Akgündüz, Habertürk ekranlarında Balçiçek İlter'e konuk oldu.

"BİR KAÇ MİLYAR EURO'LUK SERVETİM VAR!"

İlter, sansasyonel iş adamına 'nasıl oluyor da insanlar bunca olaydan sonra kuşkulanmayıp sizinle iş yapıyor?' diye sorunca programda ilginç diyaloglar yaşandı. İnsanların kendisine güvendiğini savunan Jet Fadıl, devletin açtığı davalar olmasaydı çok daha büyük ticari başarılara imza atmış olacağını söyledi. İlter'in 'ne kadar kaybettiniz, şimdi ne kadar paranız var?' sorusuna net bir yanıt vermekten kaçınan Akgündüz, 'Bir kaç milyar euro'luk bir serveti olduğunu açıkladı. Şu anda 52 yaşında olduğunu belirten Akgündüz, 27 yaşındayken borç olarak topladığı 40 bin dolarla ticaret hayatına atıldığını da söyledi. Hedefinin 1 milyon çalışanı barındıran bir şirket hacmine ulaşmak olduğunu kaydeden Jet Fadıl gelecek için de hayli iddialı oldduğunu söyledi.

YENİ İMAJIYLA MUHAFAZAKAR MESAJLARA DEVAM ETTİ!

Hakkındaki iddiaları, cezaevi günlerini ve şimdilerde gündeme gelen otel projelerini anlatan Jet Fadıl yeni imajıyla da ilgi çekti. Ünlü iş adamı son dönemki muhafazakar mesajlarıyla uyumlu bir imaj tercihi yaparak sakal bırakmış. "Ben sakalın kesilmesinin haram olduğunu bilmiyordum. 7 imamdan 3’ü haram diyor sakal kazıtmaya. Ben de sünnet olan bu durumu öğrenince sakallarımı kazıtmayı bıraktım" diyerek yeni imajının perde arkasını açıklayan Jet Fadıl muhafazakr yöndeki mesajlarına da devam etti.

İŞTE O ANLAR: