MEDYA KÖŞESİ

Ilıcak köşesinde Silivri'den gelen o notu yayınladı

Nazlı Ilcak, "sevdiğim bir meslektaşım" dediği o gazetecinin Silivri'den yolladığı notu köşesine taşıdı. İşte o not...

Ilıcak köşesinde Silivri'den gelen o notu yayınladı
GAZETECİLER.COM  - Oda TV davası iddianamesinde müşteki sıfatıyla ismi geçen ancak daha sonrai yargılama sürerken şikayetini geri çeken Nazlı Ilıcak, bugün köşesinde Silivri'den gelen bir mektubu yayınladı.

Yıllarca beraber çalıştığı ve şimdi Oda TV davasından yargılanan Müyesser Yıldız'ın kendisine yolladığı mektubu kısaltarak ama özüne dokunmadan köşesine aktaran Nazlı Ilıcak Silivri'den not başlığı ile yazdığı yazısında şunları anlattı:

"Müyesser Yıldız'la birlikte uzun yıllar gazetecilik yaptım. Kendisi, sevdiğim bir meslektaşımdır. Haksız yere tutuklandığına inanmakta, bilgisayarında bulunan belgelerin virüs yoluyla konulduğunu iddia etmektedir. Bana gönderdiği notu aşağıda kısaltarak yayınlıyorum:

"Niçin duruşmamız 3.5 ay sonraya bırakıldı? 3-5 aylık kursla bilişim uzmanı olmuş 3-5 polisin verdiği üstün körü raporla tutuklandık. Devletin üniversitelerinden alınan rapora itibar edilmedi. TÜBİTAK'a aylarca gecikilerek başvuruldu. Başbakan'a doğrudan bağlı TÜBİTAK'a ben nasıl güveneceğim? 13 aydır Silivri'deyim. Avukatımı da bıraktım. Zira avukat hukukun bulunduğu yerde lâzım olur."

ÇOK OKUNANLAR