MEDYA KÖŞESİ

Hüseyin Çelik dağıttı Sabah yazarı topluyor!

Gözde Kansu'nun dekolte krizi daha da büyüdü. Bu kez çarpıcı bir iddia var. Gözde Kansu hakkındaki iddiayı Sevilay Yükselir ortaya attı.

Hüseyin Çelik dağıttı Sabah yazarı topluyor!

GAZETECİLER.COM
Dekolte krizi gittikçe büyüyor. Olayın kahramanı Gözde Kansu bugün yayınlanan röportajında Ayşe Arman'a "programla ilgili her şey çok yolundaydı, herkes çok memnundu, dekolte yüzünden kovuldum" derken Sabah yazarı Sevilay Yükselir aksini iddia etti.

SABAH YAZARININ İDDİASI AYNI SABAH BOŞA ÇIKTI!

Sevilay Yükselir'in bugün köşesine taşıdığı iddiaya göre Gözde Kansu zaten program akşamı Twitter'dan gelen tepkilerin de etkisiyle "Ben devam edemeyeceğim!" demiş. Yükselir'in yazdıkları fazla iddialı olsa da bizzat Gözde Kansu tarafından Ayşe Arman röportajıyla aynı gün boşa çıkmış oldu. Diğer yandan hükümet cephesinde hizalanan isimlerin "dekolte değil performans yüzünden kovuldu" iddiasında ısrar edecekleri görülüyor.

o çarpıcı iddialar: 

 "Zavallı kızcağız bile kendisine o gece yapılan eleştiriler neticesinde bunalıma girmiş. Yapımcı şirket daha kendisine bir şey demeden "Ben devam edemeyeceğim!" demiş. Yarışmanın yayınlandığı gün bütün jüri üyeleri işi gücü bırakıp kızı teselli etmeye koyulmuş.

YALANSA GÖZDE ÇIKIP YALAN DESİN!

Şu yazdıklarımda bir tane yalan varsa Kansu çıkıp desin ki: "Yalan!"

Dün yapımcı şirketten bir yetkili ile görüştüm. "Gözde'yle olamayacağını program yayına verildiği gece anlamıştık ve hemen yeni bir sunucu arayışına da girmiştik. Bunu o da biliyor, yarışmadaki diğer isimler de. Hatta birkaç isme pazar sabahı itibarı ile teklif bile götürmüştük ancak bu tür prodüksiyonlarda hemen istenen insanı bulmak ya da bulsanız bile anlaşmak kolay olmadığından açıklama yapmadık. Açıklamayı Veliaht'ı sunacak doğru kişiyi bulduktan sonra yapacaktık. Hüseyin Çelik'in sözleri tamamen tesadüf ve bizim Kansu ile yol ayırmamızda en ufacık bir ilgisi, ilintisi yok!" diyor.

AK PARTİ'YE VURUYORLAR!

Diyor ama ne çare! Dese ki ne olacak. Vuracaklar artık! Vurmaları gerekiyor çünkü "vurun" emri büyük yerden! Sağ olsun Hüseyin Çelik vermiş ellerine şahane bir malzeme, güzel güzel tepiniyorlar üzerinde. Biri ilk sayfasına olduğu gibi yaymış haberi: "Bu olmadı!" diyerek. Diğeri, Gözde'nin en dekolteli halini çekmiş sürmanşetine: "Dekolte krizi büyüyor" diyerek. Bir diğeri yine birinci sayfasından "Dekolte kovuldu" diye bağırmış. İnternet sayfalarında haberi gün boyu manşette tutmalar, "emir büyük yerden, karşı taraf bununla illa ki vurulacak" emriyle abuk sabuk kalem oynatmalar. Vesselam... Başlamış bir kere "Vurun kahpeye!" oyunu kim getirebilir ki sonunu.

HANDE YENER'İN KIYAFETİ ÇOK MU MUHAFAZAKAR

Ben onlara değil de, bu yapılan alçaklığın sırf "hükümetten, AKP'den filan nefret ediyor" diye körü körüne peşinden gidenlerin ikiyüzlülüğüne şaşırıyorum. Yahu diyelim ki Gözde Kansu dekoltesi yüzünden kovuldu yarışmadan. Peki kardeşim yarışmanın en popüler ismi Hande Yener'in o geceki kıyafeti çok mu muhafazakârdı? Gördüğüm en seksi kıyafetlerden birini giymişti kadın. Onu niye kovmadılar? Ona niye demediler "kapa kendini azıcık Hande!"



Deneme