MEDYA KÖŞESİ

Hüseyin Aygün'ü DBÖ kaçırmış olabilir mi?

Olay Gazetesi yazarlarından Memduh Bayraktaroğlu CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'ü terör örgütü PKK'nın kaçırdığına inanmıyor(!)...

Hüseyin Aygün'ü DBÖ kaçırmış olabilir mi?
GAZETECİLER.COM (ÖZEL HABER) - Olay Gazetesi yazarlarından Memduh Bayraktaroğlu CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'ü terör örgütü PKK'nın kaçırdığına inanmıyor(!)...

Bugünkü (16.08.2012) OLAY'da "Aygün'ü DBÖ mü kaçırdı yoksa?" başlığı altında yayımlanan makalesine;

"CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün iki gün dağlarda piknik yaptıktan sonra serbest(!) bırakıldı" diyerek başlayan Bayraktaroğlu daha sonra şöyle yazdı:

".... Ailesine kavuştuktan kelli yaptığı basın toplantısında söyledikleri bana hiç de inandırıcı' gelmedi…Söylediklerini okuyunca; 'Sayın milletvekilini terör örgütü değil de yanlışlıkla DBÖ - Dünya Barış Örgütü kaçırmış olmasın?' diye düşündüm…"

Yazısının ilerleyen bölümlerinde Aygün'ün serbest kaldıktan sonra yaptığı açıklamaları eleştiren Bayraktaroğlu makalesinin bir yerinde şu noktalara dikkat çekti:

Yahu arkadaş;bunlar madem bu ülkenin çocukları, madem barış mesajı verip ateşkes istiyorlar, ellerini tutan mı var?..
Bunlar madem bu kadar rikkat-i kalpler, bunlar madem bu kadar “barış” meraklısılar, bunlar mademki kimsenin burnunu kanatmadan mesaj vermek istiyorlar;neden kan döküyorlar öyleyse?..
Şehit ettikleri binlerce Mehmetçiğimizi de önce kaçırıp, dağda konuk ettikten sonra serbest bıraksaydılar ya…
Yazık günah değil mi o gencecik fidanlara?..
 
Memduh Bayraktaroğlu'nun makalesinin tamamını okumak için tıklayın.
ÇOK OKUNANLAR