MEDYA KÖŞESİ

Hürriyet'e Fenerbahçe'den dava

Fenerbahçe'nin Hürriyet'i dava etmesinin nedeni Erman Toroğlu... Daha doğrusu onun bir yazısı...

Hürriyet'e Fenerbahçe'den dava

Hürriyet yazarı Erman Toroğlu, Fenerium Mağazaları'nın başına Abdullah Kiğılı'nın getirilmesi nedeniyle Murat Özaydınlı'nın görevden alındığı iddia etmişti. Toroğlu'nun yazısını yalanlayan sarı-lacivertli kulüp, mahkeme yoluyla hukuki haklarının arayacağını açıkladı. İşte o açıklama:

“Güneş Balçıkla Sıvanmaz”

(...)
Erman Toroğlu'nun yazısı, yalan olmaktan da öte tam anlamıyla kasıt içermektedir. Çünkü Sayın Özaydınlı, 7 Mart 2004′de yapılan Olağan Genel Kurulumuzdan sonra 20 Mart 2004 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla Kulüp Muhasip Üyeliğine getirilmiştir.

Sayın Murat Özaydınlı, Fenerium'un yöneticiliğini 2006 yılına kadar büyük bir başarı ve özveriyle sürdürmüş, görevini Sayın Tuncay Uzun'a devretmiştir.

(...)

Toroğlu'nu, sorumlu gazetecilik anlayışı adına bir kez daha yorumlarında ve yazılarında doğruyu söylemeye ve yazmaya davet ediyoruz.

Araştırmadan ve soruşturmadan yapılan bu tür yanlı ve kasıtlı haberler, hem haber sahibini hem de bu habere yer veren gazeteyi okurlarının karşısında gülünç duruma düşürmektedir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, bu kasıtlı haber nedeniyle, hukuki haklarımızı mahkeme yoluyla arayacağımızın bilinmesini isteriz.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar