MEDYA KÖŞESİ

Hürriyet'den Ahmet Arsan açıklaması!

Hürriyet.com.tr Ahmet Arsan'ın Pazar yazısının Ahmet Hakan imzasıyla sunulması konusunda bir açıklama yaptı.

Hürriyet'den Ahmet Arsan açıklaması!

 GAZETECİLER.COM

Hürriyet.com.tr Ahmet Arsan'ın Pazar yazısının Ahmet Hakan imzasıyla sunulması konusunda bir açıklama yaptı. Hatırlayacağınız gibi Pazar günü Hürriyet'in basılı nüshasında Ahmet Arsan imzasıyla yayınlanan yazı Hürriyet.com.tr'de ise Ahmet Hakan imzasıyla sunulmuş ve haberi Gazeteciler.com duyurmuştu.

Ahmet Arsan'ın Ahmet Hakan olduğu yönündeki iddialar da böylece doğruluk kazanmıştı. Ancak Hürriyet.com.tr bugün yaptığı açıklama ile bu iddiaları da reddediyor...

İşte o açıklama:

Hürriyet Yazarları Ahmet Hakan ile Ahmet Arsan'ın yazılarının karıştırılması komplo teorilerine neden oldu

Hürriyet Pazar Eki yazarlarından Ahmet Arsan'ın yazısı internet servisinde yaşanan bir dikkatsizlik sonucu Ahmet Hakan Coşkun'un imzasıyla yayınlandı.

Bu aksaklık, Hürriyet İnternet Yayın sisteminde alfabetik sıraya göre alt alta sıralanan iki yazarın, yazıları yayına alınırken karıştırılmasından kaynaklandı (sağdaki resim). Tamamen yayın operasyonu sırasındaki dikkatsizlikten kaynaklanan bu hata, aynı gün içinde sabah saatlerinde düzeltilmesine rağmen bazı komplo teorileri üretildi.

Bu yüzden bir kez daha açıklama ihtiyacı doğdu. Yapılan yanlışı düzeltir, Ahmet Hakan, Ahmet Arsan ve okuyucularımızdan bir kez daha özür dileriz.

Hurriyet.com.tr

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum