MEDYA KÖŞESİ

Hürriyet yazarı eski kocasıyla nasıl barıştı?

Hürriyet internet sitesinin yazarlarından Ayşe Aral bugün köşesinde boşanma sürecinde kendisine yaşattıklarını anlattığı eski kocası ile nasıl barıştığını açıkladı.

Hürriyet yazarı eski kocasıyla nasıl barıştı?

GAZETECİLER.COM - "Biz artık kavga dövüşü bırakmaya, dost olmaya karar verdik. Kılıçlarımızı, boks eldivenlerimizi de bundan sonra sadece birbirimizi korumamız gerektiğinde meydana çıkarmaya karar verdik."

Bu satırlar, daha önce bir çok kez kocasının kendisini nasıl aldattığını, boşanmaya karar verince elinden herşeyini nasıl aldığını, yaşamını nasıl zindana çevirdiğini anlatan Hürriyet internet sitesi yazarlarından Ayşe Aral'a ait. 

Yazarların varlık nedeni ve gelecekte var olmaya devam edip etmeyecekleri tartışıla dursun, Hürriyet'in internet sitesinde özel yaşamını bir blog yazarcasına ayrıntıları ile aktaran Ayşe Aral, "Eh peki ne oldu da barıştık, ne oldu da bunu becerebildik? Biz değil miydik tam dört senedir, birbirimiz hakkında ona buna konuşan, birbirimizin canını acıtmaya çalışan, bir yerde rastlaştığımızda birbirimize nefret dolu gözlerle bakan?" cümleleri ile barışmasının nasıl gerçekleştiğini de okurları ile paylaştı.

İşte Aral'ın özel yaşamından son günlerin ayrıntılı bir dökümü...

"Bizdik evet, bir dönem bize bir şeyler oldu. İkimiz de kaybolduk adeta, eski biz gittik, yerine kötü niyetli, kin dolu, nefret dolu iki başka insan geldi.

Nasıl oldu da tüm yaşadıklarımızı unuttuk? Beraber büyüdüğümüzü, bir zamanlar birbirimizi deliler gibi sevdiğimizi, geceler boyu sarılmalarımızı, beraber gülüp, beraber ağlaşmalarımızı nasıl oldu da hatırlayamadık? Birimizden birine bir şey olacak olsa, "Sana kendi canımı veririm" diye kim bilir kaç kez söyleyip durduk.

Allah'ın bize verdiği en büyük nimeti; evladımızı, biricik kızımızı nasıl oldu da iki arada bir derede bıraktık? Nasıl oldu da, onu da aramızdaki kine, nefrete tanık ettik? Nasıl olduğunu ne ben ne de eski kocam hala bilmiyoruz ama işte maalesef oldu.

Yakında bir televizyon kanalında “Gel barışalım” isimli bir program yapmaya başlayacak olan Ayşe Aral'ın "Bu haftayı eski karı, eski koca haftası ilan ediyorum" demesine neden olan barışma olayının tamamını okuyabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR