MEDYA KÖŞESİ

Hürriyet yazarı Cemaat medyasına saydırdı

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Doğan NTV ekranlarında Cemaat medyasına saydırdı: "Nereden alıyorsunuz bu bilgileri"

Hürriyet yazarı Cemaat medyasına saydırdı
GAZETECİLER.COM
NTV ekranlarında Çiğdem Anad'ın modere ettiği Doğrudan siyaset çarpıcı bir basın özgürlüğü ve medya tartışmasına sahne oldu. Programa Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Doğan'ın Cemaat medyasına yönelttiği suçlamalar damga vurdu.

Tutuklanan gazetecilerin derin bağlantıları olduğu yönündeki iddiaları hatırlatan Yalçın Doğan bunun tersinden de geçerli olduğunu söyledi. Hükümete yakın medya kurumlarında çıkan haber ve köşe yazılarına dikkat çeken Doğan, Gülen cemaatinin yön verdiği medya için sert suçlamalarda bulundu:

"Cemaat medyasında yazanlar her ne dedilerse aynen gerçekleşti. Nereden alıyor bu bilgileri bu adamlar. Adamlar her ne yazdılarsa o oldu. Aylar öncesinden yazıyorlar aynen oluyor. Onlar da 10-15-20 yıllık gazeteci. Ama hiç bir başarıları yok. Gazetecilik adına insanların dikkatini çekecek, helal olsun dedirtecek hiç bir başarıları yok. Birdenbire son bir kaç yıldır ne dedilerse çıktı. Ama nasıl oluyorsa her ne yazıyorlarlsa aynen oluyor. Ben bu sorunun cevabını bekliyorum. İsim isim yazıyorlar,nokta atışı yapıyorlar, bu nasıl oluyor? Bu nasıl bir örgütlenme, nasıl bir kaynaşma, nasıl bir diyalog? "

ÇOK OKUNANLAR