MEDYA KÖŞESİ

Hülya Avşar'ın ki gaf mı cahillik mi?

Hülya Avşar show durmak bilmiyor. Armağan Çağlayan'ın konuk olduğu programa yine bir Hülya Avşar gafı damga vurdu.

Hülya Avşar'ın ki gaf mı cahillik mi?

GAZETECİLER.COM

Hülya Avşar show durmak bilmiyor. Avşar haftanın ilk programında yine ilginç sahnelere imza attı. Armağan Çağlayan'ın konuk olduğu programa yine bir Hülya Avşar gafı damga vurdu.

Avşar son günlerde ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 'Jön polemiği'ne girmişti. Hülya Avşar Tatlıtuğ'un jön olarak değerlendirmediğini söylemişti. Armağan Çağlayan'a bu konuda ne düşündüğünü sordu. Aldığı cevabı beğenmeyince 'Kıvanç'ı sinemada görmek lazım önce' dedi. Ama sohbette anlaşıldı ki Avşar, henüz Tatlıtuğ'un bir sinema filminde oynayıp oynamadığını bilmiyor.

Hülya Avşar: Kıvanç Tatlıtuğ'un da katıldığı bir programa telefonla katıldım. Sen Türk sinemasında jön yok diyorsun ama Kıvanç var işte' gibi bişeyler söylediler. Ben de jön olmak başka bir şey dedim, öyle kolay değil. Sen ne diyorsun.

Armağan Çağlayan: Bence jön. Şu anda Kıvanç Tatlıtuğ bugün bir filmde oynarsa sadece O oynuyor diye gidip izleyecek çok insan var.

Hülya Avşar: Ama o dizide çok başarılı oyuncular da var. Madam da çok hoşuma gidiyor. (Dizide 'Matmazel Deniz de Courton' karakterini canlandıran Zerrin Tekindor'u kastediyor. Ayrıca 'Madam' değil 'Matmazel'!)

Armağan Çağlayan: Tabi proje patlıyor orada. Nebahat Çehre örneği bİze bu piyasada 'yok olmak yoktur' diyor. Bir çok yapımca Çehre'ye bu diziden sonra da rol teklif edecek.

Hülya Avşar: Evet ama ben Kıvanç'ı sinemada görmek lazım demiştim.

Armağan Çağlayan: Ama Kıvanç sinema filminde de oynadı. 

Hülya Avşar: Aaa. Oynadı mı? Hiç duymadım.

Armağan Çağlayan: Oynadı canım. Amerikalılar Karadeniz'de filminde oynadı.

Hülya Avşar: Hiç izlemedim. Neyse bir reklam arası verelim de arada izleyelim.

[photos]

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar