MEDYA KÖŞESİ

Hülya Avşar programda kameramanlık yaptı

tv8’de ekranlara gelen Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu "Böyle Bir Şey Var Mı?"ya katılan Hülya Avşar, programda kameramanlık yaptı.

Hülya Avşar programda kameramanlık yaptı
tv8’de ekranlara gelen Böyle Bir Şey Var Mı? programında Cengiz Semercioğlu ve Sema Eren stüdyoda Bay Tahmin ekibini konuk olarak ağırlarken stüdyoya giren Hülya Avşar jimmy jib’in başına geçerek programda kameramanlık yaptı ve görüntü seçti.

Oldukça kilo verdiği görülen Hülya Avşar, “11 kilo verdim. Haftanın dört günü spor yapıyorum. Uzmana gitmek lazım gerçi uzmanlar da pahalı. 6 yaşından beri spor yapan biri olarak öğrendim ki kimin ne yaptığı belli değil. Ben yağ yakmaya yönelik bir beslenme programı uyguluyorum. Türkiye’de spor yanlış öğretiliyor. Tenis zayıflatır sanılıyor yanlış. Benim bu kadar genişlememin sebebi tenistir” dedi.

Hülya Avşar albümü “Geçmiş Olsun”u anlattı. Avşar, “Bu şarkıyı Deniz Seki ile Murat Yeter yaptı. Onların kavgasına çok üzüldüm.. Taşkın’la birlikte bir araya gelebiliriz. Taşkın Sabah ile küs değilim. Gülben’e kaptırdığım için üzgünüm.”

“BİR ARA HEYECANIMI YİTİRDİM”

Hülya Avşar, “Bundan iki yıl önce heyecanımı yitirmeye başlamıştım, biraz ara verdim. Bıraktım kendimi. Sonra büyük bir özlem ve enerjiyle döndüm. Nadasa bıraktım kendimi. Çünkü annemin hastalık süreciydi. Çok keyifsizdim. Bu arada film yaptım, albüm yaptım. Çok kötü günlerdi. Bu arada o kötü hastalığa yakalananlara acil şifa diliyorum” dedi.

Hülya Avşar, “İstediğim zaman istediğim hikâye çıkmıyor. ‘72 Koğuş’ bana sinemaya ağırlık vermem gerektiğini gösterdi. Ben hikâyemi hazırlayıp insanlara sunamam. Hikâyenin beni bulması lazım. Arayıp da bana hikâye gönderin diyecek bir insan değilim. Çok filmde bedava oynadım. O zamanlar sinemanın parası yoktu. Şimdi alınabilir artık. Benim alacağım para diğerlerinden farklı olacaktır. Herkes haddini bilir. Oyuncular kaşelerini belirlerken hadlerini bilmeliler. Ben yıllarca Manukyan’ı yapmak istedim. Aile izin vermedi. Projeler düzgünse çok fazla ekranda olduğumu düşünmüyorum. TNT biraz fazla geliyor. Hülya Avşar Şov’a ara vermeyi düşünüyorum. Bu aralar ara versem mi diye düşünmüyor değilim. Zaman ayıramıyorum. Saner beye de iki gün önce ilettim.”

Deneme

“SERGEN’DEN ÇOK GÜZEL ELEKTRİK ALIYORUM”

Yetenek Sizsiniz yarışmasında Ali Taran’ın yerine gelen Sergen’den çok iyi elektrik aldığını açıklayan Hülya Avşar, “Ona çok gülüyorum. Çocuğun imajı çok yanlış yansıyor. Esprileri yerinde laubali olmayan birisi. Ali’den sonra işinin zor olduğunu biliyordu. Ali’den sonra kimse yerini tutamaz ama Sergen çok şeker. Sergen ucuz şeylerle uğraşmıyor. Ve o tanıdığımız Sergen’den bambaşka birisi. Ailesine, ahlaki değerlere çok düşkün…”

“ACUN’LA SÖZLEŞMEM BİLE YOK”

Acun’un bu noktaya geleceği aklıma gelmezdi. Allah herkesin gönlüne göre veriyor. Kazandığı parayı paylaşmayı seviyor. Kazandığını da yiyecek tabi ama tek başına yemiyor. Hiçbirimiz o kadar çalışamayız. Deli gibi çalışıyor. Acun’la sözleşmem bile yok. Hiç kimseyle mukavele yaptığı yok. Jüri ücreti düşük değil. Zorla kimseyi çalıştırmıyor bu çocuk. Bundan sonra yapacağı projelerde de olabilirim. Acun’un yanında kendimi çok rahat hissedip mutlu oluyorum. Hadise’ye bayılıyorum. İnanılmaz sevecen. Hadise kilolu ama kilosunu çok gösteren bir vücudu yok. Ona yakışıyor.”

“FLÖRT ETTİĞİM KİŞİ ALDATIRSA AFFETMEM”

Hülya Avşar, internet sitesindeki ‘bir erkek aynı anda iki kadını sevebilir mi? sorulu ankete 49 bin kişinin katıldığını belirterek şunları söyledi: “Bu anketi 49 bir kişi okumuş. 46 bin kişi de yanıt vermiş. Gelen cevaplardan yüzde sekseninden kadınların erkeğin arada bir aldatmasını affedebileceği çıktı. Bizim kadınımız erkeklerinin arada kendilerini aldatmasını kabul etmiş durumda. Ben de öyle… İki üç ya da beş kere affettim. Ancak flört ettiğim kişi aldatırsa affetmem. 50 - 60 yaşında cinsellik nereye gider bilmiyorum. Beyin seksi çok önemli. Bence insanlar hayatına çok fazla erkek sokmamalı. Seks hayatı bitti diyenden korkacaksın. Seks benim için aman olsun olmadı. Ben artık göz göze bakışıp anlaşabileceğim birisini arıyorum.”

ÇOK OKUNANLAR