MEDYA KÖŞESİ

Hülya Avşar mamografi deneyimini yazdı!

Göğüs kontrolüne giden ve mamografi çektiren Hülya Avşar, deneyimini köşesinde yazdı.

Hülya Avşar mamografi deneyimini yazdı!

Gündemin sansasyonel isimlerinden Hülya Avşar yine ilginç bir çıkışla dikkatleri üstünde topladı. Acun Ilıcalı'ya ait acunn.com'da köşesinde mamografi deneyimini paylaşan Avşar, göğüslerini kontrol eden doktor için "On beş dakika eviriyorlar, çeviriyorlar, uzatıyorlar; yüzlerinde sıfır ifade" dedi.

İşte Hülya Avşar'ın, acunn.com'da kaleme aldığı mamografi deneyimi;

Her sene göğüs kontrolüne giderim. Yıllardır kontrolümü yapan, sevgili Cihangir ile dün yine buluştum.

Şu son zamanlarda çok sık duyduğumuz, kötü haberden midir nedir; daha tedirgindim, doğal olarak. Kutu gibi bir odaya girdim, soyundum, Cihangir geldi. Ben çıplak, o duvara bakar gibi, umursamaz yatırdı beni. Havadan sudan bahsetmeye başladı, bense anlattıklarını asla duymadım. Aklım sonuçtaydı ama yine de sanki dinliyormuşum gibi; hımmm, evet, doğru dedim. Her neyse jöleyi, göğüslerime sürdü ve kontrole başladı, dedim ya!

''İNSANIN GÖĞSÜ NASIL BU KADAR UZAR''

Son zamanlarda duyduklarımızdan olsa gerek, o; kontrolümü sürdürürken konuşmayı kesti, ben gözlerimi yüzüne diktim, hafif tedirgin hiç ayırmadım. Cihangir de bunu fark etmiş olmalı ki; yüzüme bakıp merak etme her şey yolunda dedi. Ama bir de emin olmak için; hadi bir de, mamografi çekelim dedi. Başka bir odaya girdim, film çekecek kişiye teslim oldum. İşte şu alet memeyi içine alıyor, sündürüyor da sündürüyor. Ben makinaya yapışmış, filmin çekilmesini beklerken; 'Bir insanın göğsü nasıl bu kadar uzar?' diye de düşünmeden edemedim.

''EVİRİYORLAR, ÇEVİRİYORLAR''

Görseniz çok komik! Sonra bir de yandan, bir de alttan; kendimi gülmekten alamadım. Düşünsenize memeleriniz birinin elinde, kim bilir günde kaç kişinin memelerini yoğuruyorlarsa, onlara sanki kasaptan evlerine götürmek üzere aldıkları, et muamelesi yapıyorlar. On beş dakika eviriyorlar, çeviriyorlar, uzatıyorlar; yüzlerinde sıfır ifade.

İşin komik tarafı; bu kontroller on beş günde bir olsa, memeler dizlere iner, topla toplayabilirsen. Neyse ki bu durumlardan da gülecek bir şey çıktı.

Lütfen: Gülün, gülün, gülün!
Sevgilerimle..."

ÇOK OKUNANLAR