ALKIŞ

Hülya Avşar kazandı çünkü...

Kendi ekibine dahil ettiği Kuyucuoğlu ile beraber çalışmaya karar verdi. Bu alkışı hakeden davranışı ile Avşar'ı ayakta alkışlıyoruz.

Hülya Avşar kazandı çünkü...

Senem Kuyucuoğlu... Kısa süre öncesine dek güzelliği dillere destan bu genç kadın, Türkiye'nin en çok aranan mankeniydi.

2006 yılında, henüz 15 yaşını doldurmamışken Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye yarışma programına katıldı ve burada ikinci oldu. 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasında "Türkiye'nin en iyi modeli" seçilen Kuyucuoğlu, aynı yıl düzenlenen Best Model of the World yarışmasına Türkiye adına katıldı ve burada da "Dünyanın en iyi ikinci modeli" seçildi.

Ama uyuşturucu kullanması ve çektirdiği "özel" fotoğraflarıyla gündeme geldi Senem...

Hülya Avşar'ın programında ise yaşadıklarını şöyle anlatıyordu:

8 yaşındaydım. evde kavgalar kıyametler ve tüm bunları görüyordum...

Ben yarışmalara ‘güzel seçileyim de herkes beni konuşsun’ diye girmedim. Ailevi problemlerimiz vardı, onlardan kaçmak için yarışmaya girdim…

Çocukluğumdan beri psikolojim bozuktu. Uyuşturucuya arkadaş çevresi sebebiyle girdim. İleri derecede bağımlı değildim zaten. Krize girmiyordum ama olursa da içiyordum.


* * *

Hülya Avşar, programına konuk ettiği Senem Kuyucuoğlu'na müthiş bir destek verdi. Kendi  ekibine dahil ettiği Kuyucuoğlu ile beraber çalışmaya karar verdi. Bu alkışı hakeden davranışı ile Avşar'ı ayakta alkışlıyoruz.

ÇOK OKUNANLAR