MEDYA KÖŞESİ

Hülya Avşar fırçalamadı arka çıktı

Helin Avşar'ın seksi röportajına Hülya Avşar'ın ne diyeceği merak konusuydu. İlk kez bu konuda konuştu.

Hülya Avşar fırçalamadı arka çıktı

GAZETECİLER.COM - Hülya Avşar, kardeşi Helin Avşar'ın Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'yla yaptığı 'açık seçik' röportajla ilgili ilk kez konuştu.

Geçen hafta sonu Habertürk'ün pazar ekinde yayınlanan söyleşinin 'erotik fotoğraflar'la süslenmesi medyada günün konusu olmuştu. Show TV'de yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programına konuk jüri üyesi olarak katılan Hülya Avşar çekimler sırasında gazetecilerle sohbet etti. Kardeşinin tarzının böyle olduğunu ve insanların onu olduğu gibi kabul etmesi gerektiğini söyleyen Avşar, 'Herkesin bir tarzı var. Helin'in tarzı da böyle'  dedi. Hülya Avşar, 'Helin'ın Rasim Ozan Kütahyalı ile ilişkisi var mı?' sorusunu ise 'Biliyorsunuz ki her zaman onun arkasındayım' sözleriyle geçiştirdi.

İkinci bir Hülya gelmez
ACUN Ilıcalı ve Ali Taran'ın sabit, diğer ünlü isimlerin konuk jüri olarak yer aldığı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılan Hülya Avşar, program sırasında ilginç açıklamalarda bulundu.
"Müzik piyasasından ikinci bir Hülya Avşar çıkmaz. Ama beğendiğim, iyi dizi oyuncuları var. İsim söylemem ama çok başarılı olacaklarına eminim. Sadettin Bey ile ayrılmamıştık. Sadece bir süre ara vermiştik. Kendisinden evlilik teklifi almadım. Şu an için evlilik düşünmüyorum."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar