MEDYA KÖŞESİ

Hülya Avşar, Başbakan'ı nasıl ikna etti?

Hülya Avşar Başbakan Tayyip Erdoğan programına çıkmak için nasıl ikna etti? Avşar dün geceki programında açıkladı...

Hülya Avşar, Başbakan'ı nasıl ikna etti?

GAZETECİLER.COM

Hülya Avşar, Habertürk ekranlarında dün geceki konuklarından Nihat Doğan ile ilginç bir sohbet gerçekleştirdi. İlginç diyoruz çünkü normalde konuk olan taraf eteğindeki taşları döker, konuk eden taraf dinler, soru sorar. Ama dün gece Hülya Avşar da konuğu kadar konuştu.

Avşar, Nihat Doğan'la sohbet ederken Başbakan Tayyip Erdoğan'ı programına katılmak için nasıl ikna ettiğini de açıkladı. Hayli kısa bir telefon konuşmasıyla Başbakan'ı ikna eden Avşar bakın nasıl bir taktik uygulamış?

[photos]

Nihat Doğan: Sanatçı çok önemlidir. Bir siyasetçinin yüz yılda anlatacağı bir şeyi sanatçı çıkar iki saniyede anlatır. Sanatçı toplumun refkleksif yapısını dinamikleyici özelliği son derece fazla olan bir metadır.

Hülya Avşar: Bir şey söylicem çok haklısın. Ben, Başbakan sayın Tayyip Erdoğan'ı programıma konuk etmek için davet ederken telefonda şöyle izah ettim kendilerine: Bakın siz ilk defa bir sanatçının programına çıkacaksınız. Bugüne kadar belki de ulaşmadığınız bir çok kitleye ulaşacaksınız. Çünkü bir sanatçı ve başbakan ilk defa bir araya gelecek.

Ben böyle deyince kendisi de o kadar zeki ki 'Tamam, biz size tarih bildireceğiz' dedi. Sanatçı herşeye köprü oluyor.

İŞTE O ANLAR:

|

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar