MEDYA KÖŞESİ

Hülya Avşar aslında mutsuz mu?..

Kahkahalar atıyordu ama ben, onun yüzünde, içindeki hüznü hissettim. Umursamaz görünüyor ama gözyaşlarını içine akıtıyor gibiydi.

Hülya Avşar aslında mutsuz mu?..
GAZETECİLER.COM - SABAH Gazetesi'nde İpek DURKAL'ın bir yazısı bizi çok duygulandırdı.
Bir yanda "Yerli Dallas"ımızın en önde gelen aktrislerinden biri olan Hülya Avşar...
Diğer yanda; saf Anadolu çocuğu rolünü oynamayan, yıllardır bizzat ve samimiyetle yaşayan, skandalsız da ayakta kalınabileceğini kanıtlayan Ümit Besen...
Aslını düşünürseniz, kendisini terk eden sevgilinin normalde, "ya benimsin ya kimsenin" zihniyetiyle öldürüldüğü bir kültürde "Nikahına beni çağır sevgilim, istersen şahidin olurum senin" diyebilecek kadar hoşgörülü olunması gerektiğini şiire ve şarkıya dönüştürüp "Devrim" yapan adamdır Ümit Besen...
Neyse uzatmayalım...
Ve İpek Durkal'ın haberine geçelim...
 
 
Eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile ayrıldıktan sonra onun bebeği Kaya'yı kucağına alıp seven Hülya Avşar, Ümit Besen'i çok etkiledi. Besen, Avşar'ın ağzından o anki ruh halini anlatan duygusal bir şarkı yazdı
'Nikah Masası' şarkısı ile milyonların kalbine taht kuran ünlü sanatçı Ümit Besen'in, Hülya Avşar için şarkı yazdığı öğrenildi. Avşar ile Kaya Çilingiroğlu ayrıldıktan sonra; bir TV programında Avşar'ın, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu Kaya'yı severken görüntülerinin yayınlanması üzerine duygulanan Besen, oturup 'Ağlarım Gülüyorken' adlı şarkısını yazdı.
 
Kendisinin haberi yok
Sahneye çıktığı Yenikapı Mercan Restaurant'ta, iki yıl önce yazdığı bu şarkıyı seslendiren ve yeni albümünde yer vereceğini söyleyen Besen'in, duygulandığı görüldü. "Bu şarkıdan Hülya Avşar'ın da haberi yok" diyen Besen, şarkıyı hangi duygular içinde yazdığını şöyle anlattı: "Hülya Avşar'ı ekranda, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç'tan olan oğlunu kucağına almış, severken gördüm. Kahkahalar atıyordu ama ben, onun yüzünde, içindeki hüznü hissettim. Umursamaz görünüyor ama gözyaşlarını içine akıtıyor gibiydi. O görüntüler beni çok etkiledi. Bu şarkıyı da o gün, o duygusal ruh hali içinde, tamamen içimden gelerek yazdım."
 
Yeni albüm sürprizi
Besen bu şarkıya, önümüzdeki aylarda çıkartmayı planladığı yeni albümünde yer verecek. Öte yandan ünlü sanatçı, yeni albümünde kendisinin ilk gençlik yıllarından itibaren severek dinlediği 'Artık Sevmeyeceğim', 'Bir Gün Dönse Bana', 'Kumsaldaki İzler' gibi şarkıları da kendi yorumuyla dinleyecileriyle buluşturmayı hedefliyor.
 
'Ağlarım Gülüyorken'
Kendim için yaşamayı unuttum, unutuldum Eş dost ne der ne demez kimse yüzüme gülmez Arkamdan iyi söylemez Çekilmez olur bazen etrafımdaki yüzler Bilip bilmeden söyler zoruma giden sözler İçim ağlar yüzüm güler Ben aslında bu (mutlu) değilim Güçlü görünmeliyim Ayakta durmak için Hayatta kalmak için Ağlarım için için her gece aşkım (onun) için Onu sormayın bana Elbet bir bildiği var Başka bir sevdiği var, yılların hatırı var Kalbimde yarası var Bende çok anısı var Kim ne derse desin O, benim özelim, sevdim mi severim, belki deliyim O, benim her şeyim..
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar