MEDYA KÖŞESİ

HT Magazin'den transfer

Sağda solda defterlerin, okul kitaplarının piyasaya çıktığını gördükçe eminim sağdan sağdan geliyorlardır iyi saatte olsunlar anne ve babaların...

HT Magazin'den transfer

HT Magazin'in sevilen yazarı Rahşan Gülşan yazılarını artık Habertürk gazetesinin 6'ncı sayfasında yazacak. Gülşan Habertürk gazetesindeki ilk yazısını benim için büyük, insanlık için minik bir adım şeklinde yorumladı. İşte Habertürk'teki ilk yazısından bir bölüm:

Caroline'i bile özledim

Büyük bir ihtimalle yaz mevsimi birçoğumuz için resmi olarak dün bitti. Bugün işe, İstanbul'a dönme günü. Çocuklu aileler için daha da iç karartıcı günler başlıyor. Okula dönme günlerine çok az bir şey kaldı. Sağda solda defterlerin, okul kitaplarının piyasaya çıktığını gördükçe eminim sağdan sağdan geliyorlardır iyi saatte olsunlar anne ve babaların... Ama kış ve dizi sever bir insan olarak sinsi bir şekilde seviniyorum da. Tamam yavaş yavaş evlerimize kapanacağız, kızgın kumlardan serin sulara atlayamayacağız, bir şort-bir tişört günlerimiz tarih olacak. Bronz tenlerimiz yavaş yavaş yerini Ezine peyniri beyazına bırakacak, ama kış günleri de güzel olacak. Akşamları kedimizi yağmur çamur dünyasından evimize attığımızda demleyeceğiz sıcacık çaylarımızı, açacağız televizyonumuzu, alacağız üstümüze bir battaniye kaldığımız yerden dizilerimize kavuşacağız. Dizilerimle ilgili karma karışık duygular içerisindeyim. CSI: Miami nasıl devam edecek (Yazarımız burada yerli dizi örnekleri vermeden önce lafı yabancı dizilere getirip ne kadar kariz-matik ve yer yer entelektüel olduğuna dair sinyaller vermeye çalışmaktadır. Bozmamaya özen gösterin kendisini. Yazık daha ilk günü ana gazetede biraz gergin kendisi) Acılardan acılara, felaketlerden felaketlere sürüklenen Fatmagül, Kerim'in yokluğunda neler yaşayacak? Fragmanından gördüğümüz kadarıyla içindeki özgüven, sesine yansıyan Pargalı İbrahim'in akıbeti ne olacak? "Öyle Bir Geçer Zaman ki"de neler olacak? Ali Kaptan öldü mü? Issız acun kaldı mı? Felek öcün aldı mı? İmdi yürek yırtılur! Öyle bir haldeyim ki Caroline'i bile özledim desem... Hah onu anladınız siz!