MEDYA KÖŞESİ

Hizbullah, Basın Odası'nı ikiye böldü

NTV'de yayınlanan Basın Odası'nda Hizbullah bölünmesi yaşandı. Çakır ve Ilıcak Hizbullah'ı tartışmak gerekir mi konusunda tartıştı!

Hizbullah, Basın Odası'nı ikiye böldü
GAZETECİLER.COM
Kamuoyunda adeta infial yaratan Hizbullah tahliyeleri NTV ekranlarında yayınlanan Basın Odası'nda ilginç bir tartışmaya konu oldu. Ruşen Çakır'ın modere ettiği programda Hizbullah bölünmesi yaşandı.

Çakır, Hizbullah'ın özellikle Kürt toplumu içinde ciddiye alınması gereken bir sosyal tabana sahip olduğunu söyleyerek, bu tahliyelerin örgüt içinde bir hareketlenmeye yol açabileceğini belirtince olanlar oldu. Nazlı Ilıcak Hizbullah'ın gündemde yer edecek bir ağırlığının olmadığını söyleyerek tartışmayı anlamsız bulduğunu vurguladı. Nuray Mert'in Ruşen Çakır'a destek vermesiyle itirazını derinleştiren Ilıcak, 'bu tahliyeler olmasaydı bunu tartışmak aklınıza gelecek miydi?' diye sordu. Çakır ise 'ben hep tartışalım diyorum ama siz gerek görmüyorsunuz' diyerek cevap verdi.

Nazlı Ilıcak'ın müdahalesiyle başlayan tartışma Basın Odası'nı ortadan böldü. Sabah yazarı Çakır ve Mert'i konuyu 'abartmakla' suçlayınca stüdyoda gergin anlar yaşandı.

İşte o anlar:



ÇOK OKUNANLAR