MEDYA KÖŞESİ

Hırsız sayesinde lüks bir villam oldu

Dün Hürriyet'in web sitesinde 'Ünlülerin hırsızları yakalandı' diye bir haber vardı... İşte bu haber Tönbekici'nin sinirlerini kaldırdı.

Hırsız sayesinde lüks bir villam oldu

GAZETECİLER.COM - Vatan yazarı Mutlu Tönbekici'nin yaşadığı talihsiz hırsızlık olayınını duymayanınız kalmamıştır. Neredeyse mal varlığım dediği tüm eşyaları alıp götürdü hırsız... Dün de Hürriyet’in web sitesinde bir haber yayımlandı: "Yıldız çetesi 5 yıldızlı otelde yakalandı." diye.

Haberin detayı ise şöyleydi: "Bodrum ve beldelerinde turizm sezonunun başlaması ile artan hırsızlık olayları nedeniyle jandarma geniş çaplı operasyon başlattı. Son iki hafta içerisinde aralarında Dr. Gürol Büyük, Mutlu Tömbekici, Erdal Özyağcılar ve Erman Toroğlu’nun lüks villaları ile 80’e yakın ev, otel, işyeri, restorandan hırsızlık yapıldı. Bunun üzerine jandarma ekipleri, bölgedeki önlemlerini artırdı. Mağdur olan kişilerle yapılan görüşmeler, hırsızlık olaylarının yaşandığı villa ve çevresindeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan jandarma ekipleri, hırsızlıkların, iki ayrı çete tarafından yapıldığını belirledi. Bunun üzerine, dün şüphelilere yönelik olarak, ‘Anahtar’ adı verilen bir operasyon düzenlendi. 15 kişi tutuklandı."

İşte bu haberi gören Mutlu Tönbekici'nin tepesinin tası attı. Neden mi? Hem soyadının Tö(m)bekici diye yazılmış olmasından hem de kendisinin lüks bir villada oturuluyormuş gibi gösterilmesinden. Bakın Tönbekici o haberi okuyunca, kendini dışarıdan bir vatandaşın yerine koyarak neler hissetmiş?

(...) - Mutlu Tön (m değil) bekici lüks villada oturuyor.. (Vay kaltak...)

- Komşusu Erman Toroğlu. Ki o ona Erman Aaaabi der... (Zaten bunlar birbirinin kıçının dibinden ayrılmaz...)

- İşin içinde meşhurlar olunca bak nasıl şak diye yakalanıyor hırsızlar... (Halkı kim umursuyor ki zaten...)

- Lüks villasında lüks bobisiyle oturan Mutlu Tönbekici’ye çalınan Nikon’u bizzat ilçe Jandarma Komutanı tarafından törenle teslim edildi. (Ah yok ki bizim de bir köşemiz..)

- Mutlu Tönbekici lüks villasında lüks bobisi ve lüks Manita Bey’i ile şu an lüks şampanyalar patlatmakta ve “şekerim, halk olmamak ne güzel bir şey değil mi nı hahahah...” demekte..

Yani burada Mutlu Tönbekici değil de başkasını adı geçse benim aklımdan anında bunlar geçerdi.

Hey güzel Allah’ım... 15 yıldır başaramadığımı bir hırsız yaptı! Beni hem “ünlü” yaptı hem de “lüks villa” da oturttu. İyimiş..

Sabahtan beri arıyor arkadaşlar. “E hadi gene iyisin. Bulunmuş senin mallar ha..”

Nerdeeee... Dünya ahiret kadersiz yazarınıza böyle piyangolar vurmaz. Onlar benim hırsızım değilmiş. İnşallah Cüneyt Özdemir’in hırsızlarıdır zira onun hasarı benden büyük.
 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar