MEDYA KÖŞESİ

Hıncal Uluç'un yazılarına kim müdahale ediyor?

Hıncal Uluç'un tepesi attı! Nedeni de köşe yazılarına biri tarafından müdahale edilmesi... Uluç sinirini bu hafta böyle çıkardı!

Hıncal Uluç'un yazılarına kim müdahale ediyor?

Hıncal Uluç'un tepesi attı! Nedeni de köşe yazılarına biri tarafından müdahale edilmesi... 2 haftadır yazdığı yazıda düzeltilmeler yapılan Uluç, bu hafta fena köpürdü.

'Özürler' başlığıyla kaleme aldığı yazısında okurlarından ve dostundan özür dileyen Uluç, yazısını değiştiren kişiyi de iş güzar olarak tanımladı.

...

Bir hafta içinde ikinci kez benden kaynaklanmayan bir hata yüzünden özür dilemek zorunda kalıyorum. Okurlardan ve bu defa dostum Sotiri'den.. (Konomi).

Sevgililer Günü üzerine yazdığım yazıda, "Ünal'la Sotiri de bize katıldı" cümlem bir işgüzar tarafından "Ünal'da Sortie'de bize katıldı" diye düzeltilmiş..

Peki kim bu işgüzar?.. Geçen hafta, yazının üstüne not koyduğum halde İngilizce man'i, men diye düzelten kişidir mutlak.. Editörüm Fikret yemin billah etti ki, "Aynen yazdığın gibi koydum sayfaya, benden sonra biri müdahale etmiş" diye..

Bak işgüzar kardeşim.. Erkeksen gel bana kendini tanıt.. Korkuyorsan, bir daha sakın benim yazılarımı kafana göre düzeltmeye kalkma. Bırak yanlış çıksın. Ben kendi yanlışım için özür dilemekten mutluluk duyarım, ama başkasının benim adıma yanlış yapmasına çıldırırım. Tamam mı?..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar