MEDYA KÖŞESİ

Hıncal Uluç'un nesi var?

Serdar Turgut'un Sabah'ı eleştirmesine Hıncal Uluç öfkelenmişti. İşte bu öfkeye cevap bugün Serdar Turgut'un sütunundan geldi!.

Hıncal Uluç'un nesi var?

Tam da keyfi yerindeydi Akşam yazarı Serdar Turgut'un ama Hıncal Uluç'un kendisiyle ilgili yazmış olduğu şeyler keyfine limon sıktı. "Meğerse Sabah gazetesini eleştirdiğim gün, Hıncal Uluç aynı içerikli bir yazı zaten yazmış. Fikri kendisinden aldığımı söylüyor." diyen Serdar Turgut, Hıncal Uluç'a cevap veriyor...

- (...) Bazı yazarlar bu megalomaniyi hak eder. Asıl acınacak durumda olanlar ise; hak etmeden sadece yazdığı için bu megalomanik krizlere düşenlerdir.
Hıncal Uluç gayet tabii ki megalomanisini hak eden bir yazardır. Belki bana inanmakta güçlük çekecektir ama benim kendisini okumadığım günler de oluyor.
Aynı konuda yazmış olduğunu söylediği yazısını da o gün okumamıştım. Sabah gazetesinin manşetini görür görmez konu aklıma gelmişti. Yazı konusu bulmakta sorunları olan bir yazar olmadığım için böyle şeyler yaşanabiliyor tabii ki...
Hem Hıncal Uluç'un yazısından haberdar olsaydım bu, o gün yazdığım yazıyı çok daha zenginleştirmeme yol açardı. Onun muhalif tavrını nasıl da beğendiğimi yazarak yazıma bir hafif sos, bir lezzet katardım.
 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar