MEDYA KÖŞESİ

Hıncal Uluç'tan medyaya türban dersleri!

O zaman bu medya niye onların işi lastik gibi uzatma, seçime kadar sürükleme taktiklerinin peşine bu kadar takılıyor?

Hıncal Uluç'tan medyaya türban dersleri!
GAZETECİLER.COM - "Tablo çok ama çok açık değil mi?. Bu ülkenin iktidarı ve ana muhalefet partileri, başörtüsü, türban, sıkma baş, her ne ise, o sorunu seçime kadar çözmek istemiyor." diye yazan Sabah yazarı Hıncal Uluç, sorunun medyanın gündeminde bu kadar çok kalmasının nedenini tartışıyor köşesinde.

"O zaman bu medya niye onların işi lastik gibi uzatma, seçime kadar sürükleme taktiklerinin peşine bu kadar takılıyor?. AKP ve CHP'nin çözümsüzlükte anlaştıklarının farkında olmayacak kadar geri zekâlı mıyız biz?.
Değiliz tabii.. O zaman?..

Haber mi bulamıyoruz, doğru dürüst, konu mu?. Ya da, onların oy taktiği, bizim de reyting ve tiraj gücümüz mü oluyor?. Vatandaş bunları okuyor ve dinliyor mu sanıyorsunuz?.

Yahu sokaktaki adamın gündeminde türban mürban yok.. O işin farkında çünkü.. Ama biz vatandaşın farkında değiliz.. Köşe yazarını sokağa indirmek yetmiyor, halkın ne konuştuğunu, ne dinlediğini, ne okuduğunu anlamak için..

Halkı adam gibi karşına alıp konuşmak, onların içinde yaşamak gerekiyor, sırça köşklerde oturmak ve ana caddelerde piyasa yapmak yerine..
Başörtüsü.. Türban.. Sıkmabaş.. Her ne karın ağrısı ise o, halkın gündeminde yok..

Yok yahu!.. Yok!.."

Hıncal Uluç'un yazısının tamamını Sabah'taki  okuyabilirsiniz.
ÇOK OKUNANLAR