MEDYA KÖŞESİ

Hıncal Uluç Lig TV spikerlerine taktı

LİG TV spikerlerini rencide eden satırlar; "Söylesene adlarını göreyim kaç paralık spikersin..."

Hıncal Uluç Lig TV spikerlerine taktı
GAZETECİLER.COM - Sabah yazarı Hıncal Uluç, malum her konuda uzmandır ya... Bu kez uzmanlığını LİG TV spikerleri için konuşturmuş...
"Gördüklerimi anlatıyorlar, görmediklerimi değil" derken haklı...
Ama "söylesene adlarını göreyim kaç paralık spikersin" derken aşırı...

İşte LİG TV spikerlerini rencide eden satırları;

Maçı anlatan arkadaşlardan, google ve wikiped bilgilerini makara gibi söylemelerini beklemiyor ve istemiyoruz. Orası açık ansiklopedi değil. Maçı anlatmaları lazım. Maçı izlemeleri ve anlatmaları.. Gördüklerimi değil, göremediklerimi.. Dikkat edemediklerimin altını çizmeleri gerek.

(...)
Trabzon- Galatasaray maçı.. Trabzon'un kontratağı. Galatasaray gafil avlanmış. Franco harika bir kurtarışla golü önlüyor. Çift spiker de bunları anlatıyor.. Gördüklerimizi.. Oysa kontratağın nasıl başladığı önemli. Galatasaray'ın taç atışından. Taç atma özürlü Galatasaray bir kez daha tüm takım ileri çıkmışken tacı rakibe atıyor. Çift spiker farkında değil. O zaman niye ordasınız?. Ansiklopedi okumak için mi?. Gördüklerimizi nakletmek mi işiniz sanırsınız.. "Orta.. Kafa şutu.."

SÖYLESENE ADLARINI GÖREYİM KAÇ PARALIK SPİKERSİN...

Yahu kör değilim, ikisini de görüyorum. Göremediğim, daha doğrusu ekrandan seçemediğim ortayı yapan ve kafayı vuran. Sen sahanın kenarında, ordasın, söylesene adlarını göreyim kaç paralık spikersin.. Sevgili Şansal bunları karşısına alıp eğitmiyor mu hiç?. Her haftanın sonunda bir eleştiri toplantısı yapmıyor mu?.. Hatalarını yüzlerine vurmuyor mu?. Böyle gelmiş, böyle mi gidecek?..

Hıncal Uluç'un verdiği bir örnek daha var...
O kısım da Sabah'ta...
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar