MEDYA KÖŞESİ

Hıncal Uluç kendi şoförünü ihbar etti

Hıncal Uluç, kendi şoförünü Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne şikayet etti. Peki sebebi neydi?

Hıncal Uluç kendi şoförünü ihbar etti

Gazeteci yazar Hıncal Uluç, araç kullanırken cep telefonuyla konuşan şoförünü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne şikayet etti.

Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde, "Kendi doğrularımız... Evrensel doğrular..." başlıklı bir yazı yazan Uluç, çalan telefona bakan şoförü Ercan'ın, araç kiti kullanmadan konuştuğunu açıkladı.

Yanlış yaptığını anlatmaya çalışan Uluç, dikiz aynasından gözetlediği şoförünün kendisini pek dikkate almadığını görünce de yazmaya karar verdiğini ifade etti: "Dikiz aynasından izlemeye devam ediyorum Ercan'ı... Söylediklerimi anladığına dair bir işaret hâlâ yok... Yüzündeki ifade... Söylediklerim bir kulağından giriyor, öbüründen çıkıyor... O zaman karar verdim yazmaya... Yazdıklarımı okursa, 'Hıncal Bey ne demek istiyor?' diye düşünürse, o zaman, belki o zaman hani, 2 Mayıs'ta başlayacak Trafik Haftası'nda, 'Bu araba trafik suçu işlemeyecek' anlamına gelen kırmızı kurdele takacağız ya antene... O zaman hak edebiliriz... Yoksa süs olarak kalır..."

Uluç, yazısının sonunda İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürü'ne de bir not düşüyor: "Güvenlik sebepleriyle arabamın plakasını yazmıyorum ama biliyorsunuz... Kendi doğrularının ona genel kuralları ihlal etme hakkı vermediğini, herkes gibi cezasını ödeyerek öğrenmeli... Otoyolda cep telefonu kullanmanın cezası neyse kesin ve lütfen makbuzun bir kopyasını da bana gönderin..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar