MEDYA KÖŞESİ

Hıncal Uluç hangi partiye oy verecek?

Yerel seçimler yakalşırken gazeteciler, köşe yazarları da yavaş yavaş rengini belli ediyor.. Bakın Uluç damgayı hangi partiye basacak?

Hıncal Uluç hangi partiye oy verecek?

Köşe yazarları seçim öncesi oylarını bir bir açıklıyor. İlk rengini belli eden Zaman gazetesi yazarı Şahin Alpay oldu. Ardından gözler Ahmet Hakan'a çevrildi.  NTV'nin 'Yazı işleri' programına konuk olan Hakan, ben bu konuyu açıklamamayı tercih edenlerdenim dedi. Şimdi sıra Hıncal Uluç'ta Uluç bugün sütununa seçimleri taşıdı. Üzerinde kocaman "Lanet olsun" yazan bir Hıncal Uluç oyunu sandığa attı...

- (...) Sandığa gidip oyumu bir beyaz kâğıda yazmak ve sandığa atmak geliyor içimden..
Üzerinde kocaman "Lanet olsun" yazan bir Hıncal Uluç oyu..
Aslında oy vermemek de bir oydur.. Ama tembellikten, ya da vatandaşlık bilincinden uzak olup oy vermeyenlerle karışabilirsiniz.. Onun için sandığa gidip "Ben hiç birinize oy vermiyorum" derseniz "Hiç biriniz benim oyumu almaya layık değilsiniz" mesajını vermiş olursunuz..
Ama benim böyle bir düşüncem de yok.. Bu yerel seçim.. Yerel seçimde partilere değil, insanlara oy verir insan.. Kentine yöresine en iyi hizmet getireceğine inandığı insana.. Yerel seçimde particilik arka planda kalır..
Yani öyle olmalı..

Hıncal Uluç rengini çok belli etmese de, "hizmet"e verecek oyunu. Uluç'un rengini anlamak için biraz arşivini karıştırmak gerek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar