MEDYA KÖŞESİ

Hıncal Uluç hangi kanala kızdı?

Bir kaç zamadır bir çok yazardan tepki alan haber kanallarına bugün bir eleştiri de Sabah'ın usta kalemi Hıncal Uluç'tan geldi!

Hıncal Uluç hangi kanala kızdı?

Sabah kalkar kalkmaz salona televizyona koştu Hıncal Uluç. Kumandanın 9 rakamına bastı. NTV açılacak ve ben o gece yarısı oynanan NBA maçının sonucunu öğrenecekti.

NTV açıldı ama heyhat o da ne, hala bir gün önceki haberler alt yazı şeklinde geçiyordu... Bu duruam kızan Uluç, "Haber TV'leri, "Haber"den başka her şey TV'si oldu." dedi... Uluç sadece NTV'yi mi hedef aldı? Hayır ne yazık ki Habertürk'de de aynı durum vardı! 

(...) Sabahın köründe kim kalkacak da, alt yazıları değiştirecek.. Bir gün evvelki alt yazılar aynen geçiyor ve NTV'nin naklen yayınladığı maçın sonucu NTV'de yok..
Ötekilerde de durum farklı değil.. Haber Türk'te bir gün evvel oynanmış derbi maçının sonucunun ertesi gün akşam altıda geçtiğini biliyorum.. Yahu derbi.. 24 saat sonra hâlâ onun skoru, haber olur mu?.
Haber TV'leri, "Haber"den başka her şey TV'si oldu. Oysa hiç değilse bu alt yazılarda "Haberci" kalmalılar. O televizyonun en iyi gazetecisi en büyük maaşla, alt yazılar sorumlusu yapılmalı ve o alt yazılar, saat saat değil, dakika dakika yenilenmeli..
Bizde, kendi televizyonunda geçen alt yazıyı okuyan müdür varsa kafamı keserim. Okusalar imla hatalı laf saatlerce dönmez yahu!..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum