MEDYA KÖŞESİ

Hıncal Uluç bunu hep yapıyor!

Hıncal Uluç ve Ruhat Mengi’den başka yapan var mı bilmiyoruz ama birileri bu iki değerli meslektaşımıza, yaptıkları TV programını

Hıncal Uluç bunu hep yapıyor!

GAZETECİLER.COM

Hıncal Uluç ve Ruhat Mengi’den başka yapan var mı bilmiyoruz ama birileri bu iki değerli meslektaşımıza, yaptıkları TV programını köşelerinden duyurunca “sevimsiz” olduklarını anlatmalı…
Çünkü her ikisinin programı da kendi tarzlarında zaten “izleyicisi” olan programlar…
Bunlar sadece bizlerin değil, çevremizdeki birçok dostumuzun ortak görüşü olduğu için “hatırlatalım” dedik…
Daha başlarken kendi reklâmını yapan bir yazar “itici” oluyor…
Bu arada hatırlatalım…
Uluç Usta’nın yazısını sonuna kadar okuyun zira, en başta açıkladığı saat yanlışmış…

 

Beyaz'ın kıpkırmızı olduğu sabah..

Nasıl ama nasıl keyifli bir öğle ve sonrası geçirdik bilemezsiniz.. Ya da şöyle diyelim. Yarın sabah atv'yi biraz erken açarsanız, dokuz buçukta falan, bir bölümünü bileceksiniz..

Yaşamdan Dakikalar'da konuğumuzdu, Beyaz.. Daha doğrusu TV adı Beyaz. Asıl adı Beyazıt Öztürk.. Benim gibi Kafkas kökenli.. Gürcistan yörelerinden Artvin'e göç edenlerden.. Vikipedi'ye girerseniz şöyle yazar..

"Beyazıt Öztürk (d. 12 Mart 1969, Bolu).. Televizyon ve radyo programcısı, sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu, komedyen ve türkücü. Daha çok Beyaz olarak bilinir." Dahası var oysa.. Basketbol oynamış profesyonel. Sporcu yani.. Dergi çıkartmış bir ara.. Gazeteci yani.. Üniversiteyi Güzel Sanatlar, Heykel ve Seramik Bölümünde okumuş. Okullu sanatçı yani, üstelik.

Yani adamın olmadığı yok nerdeyse.. Erken geldi, Nebil'i de alıp bizim katta yemeğe oturduk. Daha sonra Sunay ve Haşo da katıldı. Bir sohbet başladı.. Daha doğrusu bir Beyaz başladı.. O anlattı, biz dinledik, o anlattı, biz dinledik.. Yahu bu kadar mı keyifli anlatılır her şey.. Kimse durup dururken Beyaz olmuyor.. Adamda Beyazlık Allah vergisi.. Özel yaşamında neyse, ekranda da o.. Ağzından bal damlıyor.. O zaman da işte böyle ağzını açıp dinliyorsun..

Takıldım, masaya oturunca..

"Ne kısmetli adamsın be.. Millet eşek yükü ile para harcıyor Maldivler'e gitmek için.. Sen gidiyor, bir de eşek yükü para ile dönüyorsun.."

"Sen öyle zannet" dedi, bir başladı Maldivler'i anlatmaya..

 

Uluç’un yazısının tamamını

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar