MEDYA KÖŞESİ

'Herkesin grup seksi kendisini ilgilendirir ama'

"Ahlakçılık çizgimizi çok iyi bir yere çizmeliyiz. Herkesin özel hayatı, seks hikâyeleri, grup seksleri kendisini ilgilendirir. Şu ana kadar muhafazakâr kesimin homurdanmasını saymazsak kimsenin zaten buna bir şey dediği de yok."

'Herkesin grup seksi kendisini ilgilendirir ama'
GAZETECİLER.COM - Radikal'deki köşesinde İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan'ın çiğnenen onuru! başlıklı bir yazı kaleme alan Cüneyt Özdemir,
"Birkaç gündür Ankara'da bir lüks oteldeki grup seks olayını ve sonrasında ünlü türkücü dayağının ayrıntılarını ne yazık ki okuyoruz"  diyen Özdemir,
"Kim kimi linç ediyor anlamış değilim" diyerek yazısını şöyle sürdürdü:

"Zira gördüğümüz kadarıyla türkücüler kanal kanal gezip kendilerine atılan 'iftirayı' anlatıyorlar, sosyal medyayı yerden yere vuruyorlar, kendilerine siyasi görüşleri yüzünden komplolar kurulduğunu iddia ediyorlar.

İzzet Yıldızhan işi Atatürk ile Hz. Muhammed'le kendini kıyaslamaya kadar getirdi.

Nihat Doğan deseniz malum geceyle ilgili kameralardan gözlerini kaçıra kaçıra her kanalda ayrı bir varyasyon anlatıyor. İşi Somali'ye getiriyor, ulusalcılara saydırıyor, Ak Parti ile yakınlığından giriyor IMF başkanına kurulan komplodan çıkıyor. (Yahu sakin ol şampiyon...!)

DAYAK YİYENLERİN SUÇLU ÇIKMASINA AZ KALDI

"Dayak yiyen hayat kadınlarının medya önünde suçlu çıkmasına çok az kaldı" diyen Özdemir şöyle devam etti köşe yazısına:

"Ahlakçılık çizgimizi çok iyi bir yere çizmeliyiz. Herkesin özel hayatı, seks hikâyeleri, grup seksleri kendisini ilgilendirir. Şu ana kadar muhafazakâr kesimin homurdanmasını saymazsak kimsenin zaten buna bir şey dediği de yok.

Asıl tartışılan, bunların sonrasında kadına atılan dayak olmalı. Darp. Şiddet. Şu anda hayat kadınlarının haklarını arayan küçük bir dernek var. Bu tür olaylarda hayat kadınlarına destek sağlıyorlar.

Dün arkadaşlarımız bu dernek sözcüsüne ulaştı. Ankara'da olaya adı karışan ve şikâyetçi olan hayat kadınlarının şikâyetlerini geri almaları için tehditler ve baskılar başlamış bile.

Ne o şaşırdınız mı? Neye şaşırıyorsunuz, 13 yaşında bir kız çocuğunu koruyamayan, haksız çıkartan, tecavüzcülerin yanında saf tutan bu nobran erkek dünyasının dört hayat kadınına gücünün yetmeyeceğini mi düşünmüştünüz?


Görün bakın yakın zamanda bu işin davası bile olmayacak. Dayak yiyen yediği ile kalacak!"