MEDYA KÖŞESİ

Her türlü hakareti hakeden onun-bunun çocukları

Vakit gazetesi yazarı Hasan Karakaya çıldırdı... Etmediği küfür kalmadı. Sebebi ise Vakit'e karşı başlatılan bir protesto!

Her türlü hakareti hakeden onun-bunun çocukları

Vakit yazarı Hasan Karakaya tabiri caizse çıldırdı, "yok artık" dedirten küfürleri bir bir sıraladı. Sebebi ise Vakit gazetesine başlatılan bir protesto...  

"Biz Vakit nelerle meşgul, “birileri” nelerle uğraşıyor?.. Ya da, Vakit'le kim, nasıl uğraşıyor, “birileri” ne yapmaya çalışıyor?.. Hangi “geri zekâlı”dır, hangi “embesil”dir, hangi “aptal”, hangi “dunkof”, hangi “angut” ve hangi “zırcahil”dir bilmiyorum ama “Vakit'in prensiplerinden habersiz” birileri, sırf “Vakit'e çamur atma” adına, internet sitelerinde “Vakit'e protesto” kampanyası başlatmış!.. "diyor Hasan karakaya ve ağıza alınmaycak küfürler savuruyor...

- (...) Niye?.. Çünkü, bu “ahmak”lara göre Vakit; yayın hayatının hiçbir döneminde “almadığı” ve “almayı da düşünmediği” bir “reklâm” almış!.. Evet, biz “Coca Cola'nın reklâmı”nı almışız!.. Bazı “salak ve yalak”lar da; Vakit'in sayfalarına bakma gereği bile duymadan, basmışlar “iftira”yı!
“Amerikan emperyalizminin sembol markası ve soykırımcı siyonist işgalcinin en büyük destekçilerinden olan Coca Cola'nın reklamına tam sayfa yer veren ??? gazeteleri ile Vakit'e yönelik tepkiler sürüyor.

Tüm dünyada Müslümanlar, yıllık gelirinin bir bölümünü siyonist işgal şebekesine bağışladığını gizlemeyen Coca Cola'yı boykot çağrıları yaparken, ??? gazeteleri ile Vakit'in işgal destekçisi bu markanın tam sayfa reklamını yayınlamaları duyarlı Müslümanları harekete geçirdi.

Bir grup duyarlı Müslüman, Coca Cola ve işgalci katillerin destekçisi benzeri markaların reklamlarına yer vermeye devam ettikleri sürece ??? gazeteleri ile Vakit'in boykot edilmesi yönünde kampanya başlattı.”

SİZİ GİDİ ALÇAKLAR SİZİ!

Ulan “geri zekâlı”lar!..
Ulan “embesil”ler!..
Ulan “angut”lar!..

Ulan “her türlü hakaret ve sövgü”yü hakeden onun-bunun çocukları!..
Siz “gözünüzle” mi bakarsınız gazetelere, yoksa başka yerlerinizle mi?..

Eğer gözünüzle bakmış olsaydınız, “Vakit'in arka sayfası”nda; Coca Cola'nın, hem de “tam sayfa” reklâmının bulunmadığını görürdünüz!..

Çünkü, böyle bir ilân, Vakit'in hiçbir sayfasında yayınlanmadı!.. Bugünlerde de yayınlanmadı, dün de yayınlanmadı, yarın da yayınlanmayacak!..

Çünkü bu gazete;

İslâm coğrafyasındaki “işgal”ler ve Filistin'deki “İsrail vahşeti” konusunda, “embesil ahmaklar”dan çok daha duyarlıdır!..

Dedim ya;

“Asgari zekâ seviyesinden bile mahrum” bu aptalların kim veya kimler olduğunu bilmiyorum!..
Ama şunu biliyorum;

Bunlar sadece “beyin özürlü” değil, aynı zamanda “görme özürlü” olmalı ki; “başka gazeteler”de yayınlanan bir reklâmı, Vakit'te yayınlanmış gibi görmüşler!..

Ve de öyle göstermeye çalışıyorlar!..

Kimbilir, belki de;

“Amuda kalkmış olarak” bakmışlardır gazetelere!.. Öyle bakınca da; “görme” organı devredışı kalıp, “def-i hacet” organı devreye girmiş ve böylece “Vakit'e zifos sıçratmak” zorunda kalmışlardır!..

Ama, gayretleri boşuna!..

Çünkü Vakit, bu gibi “alçak”larla uğraşmayacak kadar “büyük” bir gazetedir!..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar