KİTAPLIK

Hep aması olan adamla nehir söyleşi

Deneyimli gazeteci Kürşat Oğuz, Gündüz Vassaf'ın hayat hikayesinden, gelecek hakkındaki görüşlerine geniş bir 'nehir söyleşisi' kaleme aldı.

Hep aması olan adamla nehir söyleşi
GAZETECİLER.COM - haberturk.com genel yayın yönetmen yardımcısı Kürşad Oğuz'un "Gündüz Feneri" adlı kitabı çıktı... Deneyimli gazeteci Oğuz, Alfa'dan çıkan kitapta Gündüz Vassaf'ın hayat hikayesinden, gelecek hakkındaki görüşlerine geniş bir 'nehir söyleşisi' kaleme aldı.

HEP "AMA"SI OLAN BİRİ: GÜNDÜZ VASSAF

Gazeteci Kürşad Oğuz'un Gündüz Vassaf'la nehir söyleşisi Alfa Yayınları'ndan çıktı. Gündüz Feneri adını taşıyan kitap raflardaki yerini aldı.

Kürşad Oğuz kitapta yazar ve psikolog Gündüz Vassaf'ın hayat hikâyesiyle başlayan, bugünü irdeleyip geleceğe uzanan, belki de şimdiye kadar görmediğiniz bir dünyanın kapısını aralıyor. Gündüz Vassaf'ın Türkiye ve dünya meseleleri hakkındaki düşünceleri gelecek kuşaklara ışık tutuyor.

KİTAPTA YOK YOK

Kürşad Oğuz, Vassaf'la '68 kuşağından Türkiye'nin kaderini değiştiren 12 Eylül'e, cemaat toplumundan Fethullah Gülen'e, CHP'den Kürt sorununa, 'Sol'un Nazım Hikmet putperestliği'nden Türkiye aydınına, Adnan Menderes'ten Recep Tayyip Erdoğan'a, ABD, Wikileaks ve Arap Devrimi'ne kadar birçok konu üzerine konuşuyor. Ayrıca Vassaf'ın meslek olarak görmediği psikologluğu yaparken verdiği mücadeleyi, 1970'lerin başında hazırladığı Türkiye'nin ilk zekâ testinin başına gelenleri ilgiyle okuyacaksınız.

ÇOK OKUNANLAR