MEDYA KÖŞESİ

Hakan Şükür küser, Sırrı Süreyya güler

Tayyip Bey! Aman dikkat! Takımda hizipçilik yapardı. Sırrı Süreyya'nın yemin anında gülmeden nasıl duracağı merak konusu.

Hakan Şükür küser, Sırrı Süreyya güler
GAZETECİLER.COM - Hem sahne, hem futbol, hem de medyanın ünlü isimleri bu yıl vekillik sevdasına kapıldılar.
Kimler yok ki...
Hastanedeki Tatlıses'ten, Silivri'deki gazetecilere kadar...
Ahmet Hakan adaylarla ilgili yorumlarını eklemiş...
Leziz bir sunum olmuş...
Buyrun tespitlerine:

HAKAN ŞÜKÜR: Takım arkadaşlarına küserdi, antrenörüne küserdi, takımda hizipçilik yapardı...
Tayyip Bey! Aman dikkat...

SIRRI SÜREYYA: Eğer seçilirse yemin ederken gülmeden nasıl duracağını merak ettiğim tek aday adayı... Ama meclis kulislerinin tarihinin, en muhabbet ehli bir adamla tanışacağından adım gibi eminim.

PEKER AÇIKALIN: CHP ye bir renk getireceği kesin. Tek sorun: Rengin biraz fazla kaçma ihtimali...

SİNAN AYGÜN: Silivri'ye girdi, çıktı... Sonra bir sustu, pir sustu... CHP'den aday adayı olmuş... Yani? Seçilirse yeniden konuşmaya başlayacak. Hadi hayırlısı...

CENGİZ KURTOĞLU: Çok efendi bir sanatçı... Fantezi müziğin dede efendisi gibi bir şey... Ama ne zaman "demokrat" oldu, ne zaman "muhafazakâr" oldu, işte onu anlayamadım.

METİN ŞENTÜRK: Lokman Ayva tek tabancaydı... "Görememek" üzerine yaptığı kaliteli esprilerle hep ilgi odağı olurdu... Ama şimdi Metin Şentürk gibi dişli bir rakibi var... Üstelik Metin'in düzey kaygısı da yok.

MÜMTAZER TÜRKÖNE: Siyaseti bir tür "bayrak yansı" olarak görüyor. Şimdi bayrağı eline alma sırası kendisinde... Ama bir kusurcuğu var Mümtazer'in: Bayrak yansını sadece eşiyle yapıyor.

İBRAHİM TATLISES: Yıllarca aday oldu... Yıllarca didindi... Hatta Cem Uzan'ın partisine girdi... Olmadı, olamadı. Ama şimdi olacak gibi... Eğer olursa kendisine "o hain kurşunun zekâtı" ödenmiş olacak.
Hem de Başbakan tarafından...
ÇOK OKUNANLAR