MEDYA KÖŞESİ

Hakan Çelik Hadi Özışık'ın başarısı yazdı

İnternet gazeteciliğini Genelkurmay ve Cumhurbaşkanlığı nezdinde akredite etmeyi başaran Hadi Özışık radyoculuk adına da iyi bir iş başardı.

Hakan Çelik Hadi Özışık'ın başarısı yazdı

Posta gazetesi yazarı ve Ankara temsilcisi Hakan Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gazeteci yazar Hadi Özışık'ın Best FM'deki "Konuşan Türkiye" programında dün yaptığı röportajı bugün köşesinde değerlendidi.

"Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Hadi Özışık’ın Best FM’deki “Konuşan Türkiye” programına katılarak Gürsel Tekin’in 4 Ağustos’ta genel başkan yardımcısı olacağını açıkladı."  diye başladığı yazısına Hakan Çelik şöyle devam etti:

"Gürsel Tekin gibi partiye önemli katkıları olan bir ismin referandum ve seçim yaklaşırken ön saflarda olması CHP’ye yarar sağlar, bu nedenle Kılıçdaroğlu parti içinde karşılaştığı muhalefete rağmen bana göre doğru ve cesur bir karar verdi. Bu olayın güzel bir yanı da Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamayı ilk kez bir radyo programında yapmış olması. Çünkü liderler radyoları neredeyse tamamen unutmuştu.

İnternet gazeteciliğini Genelkurmay ve Cumhurbaşkanlığı nezdinde akredite etmeyi başaran Hadi Özışık radyoculuk adına da iyi bir iş başardı. Televizyon ve gazetelerden gelen yoğun röportaj taleplerini bile karşılamakta zorlanan Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki günlerde bir iki radyo programına daha çıkmayı planladığını söyleyebilirim."

Hakan Çelik
'in yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

Yorumlar