MEDYA KÖŞESİ

Hadi sevgili seyirciler hep birlikte gülelim!

Star TV Ana Haber Bülteni'na Uğur Dündar'ın yorumları damga vurdu. Dündar Ergenekon savcılarına fena yüklendi.

Hadi sevgili seyirciler hep birlikte gülelim!

GAZETECİLER.COM

Star TV Ana Haber Bülteni'na Uğur Dündar'ın yorumları damga vurdu. Ergenekon iddianamesinde Arena programı ve Kanal D hakkında yer alan bir suçlama nedeniyle sert bir tepki gösteren Dündar seyircisini hep birlikte gülmeye bile davet etti!

İşte Uğur Dündar'ın bültene damgasını vuran konuşması:

KANAL D FEHRİYE ERDAL'A KAÇ MI DEDİ?

Trajikomik bir durumdan söz edeceğim. Ergenekon iddianamesinde  'Kıskaç' kod adlı bir gizli tanığın ifadelerinden gazetelere yansıyan bir haberi okuyacağım. Gizli tanık, Fehriye Erdal'ın Almanya'daki evinin yerini MİT'e bildirdiğini ama bu bilginin 15 bin Dolar'a Kanal D'nin Arena programına satıldığını iddia etti. Evet haber böyle. "Kanal D de adresi deşifre ederek Erdal'ın kaçmasını sağladı. Bunlar bilgi satıyor diye bir daha MİT görevlileriyle görüşmedim."

SEVGİLİ İZLEYİCİLER HADİ HEP BERABER GÜLELİM!

Gizli tanık böyle söylüyor. Bu saçmalığa hep birlikte gülelim. Devletin istihbarat teşkilatı böyle önemli bir bilgiyi bize satacak, biz de bunu haber yaparak Erdal'a 'kaç!' diyeceğiz. Böyle bir hakarete ancak gülünür. Hem de kahkahalarla gülünür. Buna kargalar bile güler. Terörist Erdal ile ilgili gelen bilgileri değerlendirdik. Ancak Erdal bize gelen adreste yoktu. Şimdi sıkı durun! Bir süre sonra bize Erdal'ın Beçika'da Liege kentinde olduğuna dönük bir haber ulaştı. Ekibimizi gönderdik. Arkadaşlarımız Erdal'a ulaşmaya çalışırken, Erdal Liege'de yakalandı. Ne ilginç bir tesadüf değil mi? Sevgili seyirciler o halde şimdi hep birlikte bu saçmalığa bir kez daha gülelim. Ama gülerken şunu da unutmayalım lütfen. Bir muhbir her türlü iddiada bulunabilir. Ama savcının ne bize, ne de MİT'e hiç bir şey sormadan sadece muhbirin anlattıklarından yola çıkarak bu iddiaları iddianameye eklemesi hukuka olan güveni zedeler.

ERGENEKON'U KİM SULANDIRIYOR?

Bir hukuk devletinde insanların, kurumların şeref ve haysiyetleriyle oynamaya kimin hakkı olabilir? Bu durum bize çamur atmak, hakaret etmek için bekleyen fazilet celladı yayın organlarının işine gelmez mi? Bu iftiranın hesabını da yargıya giderek soracağız. İddianame böyle saçma suçlamalarla sulandırılmaya çalışılıyor. Evet kim sulandırıyor? Biz mi yoksa böyle saçma iddiaları ciddiye alanlar mı?

ÇOK OKUNANLAR