MEDYA KÖŞESİ

Hadi Özışık'tan Anadolu Ajansına sitem

İnternethaber yılın en iyi sitesi seçildi. Ancak Anadolu Ajansı tüm ödülleri vermesine rağmen İnternethaber'i atladı!..

Hadi Özışık'tan Anadolu Ajansına sitem

Biliyorsunuz bu hafta içinde Gazeteciler Cemiyeti büyük ödülleri açıkladı. Bir çok önemli siteyi geride bırakan İnternethaber, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından yılın haber sitesi seçildi.

Büyük ödülleri açıklayan A.A. interneti es geçti. İnternethaber'i ödül sahibi olarak göstermedi.

Star yazarı ve İnternethaber Yayıncılık A.Ş Genel Müdürü Hadi Özışık bugün sütununda önce İnternethaber'e emek veren herkesi kutladı. Ardından da, A.A.'ya veryansın eden Özışık, "Sevincimizi kursağımzda bıraktınız" dedi.


(***)

9 yıllık emeğin karşılığı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin ödülü ile karşılık buldu nihayet. Yılın en iyi sitesi seçildi İnternethaber. Sizin huzunuzda, emek veren tüm arkadaşarımız kutluyorum.

Ancak, sevgili arkadaşım Hilmi Bengi'nin başında bulunduğu, Anadolu Ajansı'na bir çift sözüm var. Kocamn bir haber ödülün dibinde, İNTERNET DALI'nı koymak neden bu kadar ağır geldi size? Unuttunuz mu yoksa internet sizin için 'zurnanın son deliği' mi?

Haberin tepesinde İnternet Dalı'nın jurisinde yer alan isimleri verirken, aşağıda ödül alan siteyi vermek niye bu kadar ağır geldi arkadaşlar? Sevincimizi kursağımzda bırakmaya hakkınız var mıydı?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar