GÜNCEL

Habertürk'teki program neden erken bitti? İşte program öncesi yaşananlar!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Habertürk’te katıldığı programın perde arkasında yaşananları aktardı.

Habertürk'teki program neden erken bitti? İşte program öncesi yaşananlar!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Habertürk’te katıldığı programın perde arkasında yaşananları aktardı. Altalı,  'Habertürk’ün herhangi bir biriminde herhangi bir yöneticilik sıfatım olmadığı için programın arka planı, hazırlanışı ile bir bilgim, bir fikrim yok idi.Tek bildiğim, yönetimden bir arkadaşımın beni araması ve “Fatih Abi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Habertürk’e çıkmak istiyormuş. Pazartesi günü gelecekmiş. Pazartesi günü senin saatinde Kübra Par’ın programı olacak” diye haber vermesi idi' dedi. 

İşte o yazı... 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Habertürk’te katıldığı programın yankıları sürüyor.

Çoğunluk sorulara yanıt vermediği için Bakan Soylu’yu, bazıları ise sorularına yanıt almayı başaramadıkları için programdaki gazetecileri ve moderatörü suçluyor.

Bu suçlamalar gazeteciler açısından öyle asap bozucu hale gelmiş ki, özellikle Merdan Yanardağ ve İsmail Saymaz, farklı platformlarda kendilerini savunmak ihtiyacı hissediyorlar.

Ve neredeyse Habertürk’ü de suçluyorlar.

Habertürk’ün herhangi bir biriminde herhangi bir yöneticilik sıfatım olmadığı için programın arka planı, hazırlanışı ile bir bilgim, bir fikrim yok idi.

Tek bildiğim, yönetimden bir arkadaşımın beni araması ve “Fatih Abi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Habertürk’e çıkmak istiyormuş. Pazartesi günü gelecekmiş. Pazartesi günü senin saatinde Kübra Par’ın programı olacak” diye haber vermesi idi.

Tek söylediğim şu oldu, “Keşke önceden haber verseydiniz. Pazar programım da bant yayındı ben de annemi görmeye giderdim birkaç gün.”

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar