MEDYA KÖŞESİ

Habertürk spikeri konuğunu fırçaladı

Habertürk ekranları 'gıda polemiği'yle karıştı, bu kez bilim insanları kapıştı. Bitmeyen tartışma Ece Üner'i de çileden çıkarttı...

Habertürk spikeri konuğunu fırçaladı
GAZETECİLER.COM (özel) - Fatih Altaylı "biri bu haber kanallarına dur desin" deyip kendi kanalını da eleştirmişti. Habertürk'te Altaylı'nın şikayet ettiği herşey bu programda vardı. "Entelcazgır" kavgası öyle tansiyon yükseltti ki Ece Üner konuğunu fırçaladı.

Habertürk
 ekranları ateşli bir 'gıda polemiği'ne sahne oldu. Günlük tüketilen gıdalardaki sağlıksız ürünleri gündeme taşıyan Habertürk konuyu Ece Üner'in modere ettiği programda mercek altına aldı.

Habertürk 'Türk halkı ne tüketiyor?' sorusuna yanıt aradığı programda konuyu uzmanlarla tartıştı. Ancak bilim insanlarının katıldığı program yer yer sert tartışmalara sahne oldu.

Prof. Dr. Kenan Demirkol ile Prof. Dr. Yasemin Beyhan'ın birbirine girdiği 'gıda polemiği' Ece Üner'i de sinirlendirdi. Tartışmanın bitmek bilmemesi üzerine araya giren Üner özellikle Kenan Demirkola'a tepki gösterdi. Üner 'İzin verin de programı ben modere edeyim' diyerek konuğunu susturdu.

İşte o anlar:



ÇOK OKUNANLAR