MEDYA KÖŞESİ

'Güzel kadın görünce dokunasım gelebilir!'

Kime Göre Neye Göre stand-up tadında bir cinsellik dersine sahne olurken Cem Mumcu'nun anlatımı stüdyoyu kahkahalara boğdu.

'Güzel kadın görünce dokunasım gelebilir!'
GAZETECİLER.COM
Habertürk ekranlarında Ceren Akdağ Şahin'in modere ettiği Kime Göre Neye Göre stand-up tadında bir cinsellik dersine sahne oldu. Programın yorumcularından psikiyatris-yazar Cem Mumcu cinsellik ve evlilik üzerine yaptığı değerlendirmeyle geceye damga vurdu.

CANLI YAYINDA ERKEĞİN LİBİDO PATLAMASINI RESMETTİ

"Bir parçacık edepsizce anlatacağım ki iyi anlaşılsın" diye söze başlayan Mumcu "ben heteroseksüel bir adamım ve ilgi alanım da kadınlar haliyle" diye ekledi. Güzel bir kadın karşısında sağlıklı bir erkeğin aklında geçenleri ve tabiatındaki cinselliği anlatan Mumcu hem stüdyoda büyük ilgi gördü.

STAND-UP TADINDA ERKEKLER VE CİNSELLİK DERSİ!

Erkeğin kadına duyduğu bu ilgi soncunda meşru bir birliktelik arayışına girdiğini ve bunun adının da evlilik olduğunu kaydeden Mumcu, stand-up tadındaki anlatımında stüdyoyu kahkahalara boğdu. Mumcu erkeğin cinselliğe meşruiyet bulma arayışı içinde çare olarak evliliği keşfettiğini söylerken "güzel bir kadın gördüğümde dokunasım gelebilir" dedi ve şöyle devam etti:

"GÜZEL BİR KADIN GÖRDÜĞÜMDE BİR DOKUNASIM GELEBİLİR"

"Güzel ve seksi bir kadın gördüğümde etkilenirim. Yazarım ağır başlı bir adamım ama öyle bir kadın gördüğümde bir dokunasım gelebilir. Son derece sağlıklı bir erkeğim çünkü ben. Peki eyleme döküyor muyum? Hayır? Ama süper ego bana yukardan derki hop! Kurallar, annem, babam, yasalar, din, ahlak, toplum, o yapma bu yapma, rezil olacaksın.... Ve bun bir şey yapmam. Ama içimden geçer... Eğer süper egosu olmayan psikopat ya da sosyopat olsaydım aklımdan bunlar geçmez ve gider yaparım. Ama ben ne yaparım hiç bir şey, yine de aklımdan geçer... Eğer o hanımefendiyle tanışabilirsem O'na o harekti o gece yapabilir. Süper egom buna müsaade etmiyorsa nişanlanabilirim. Süper egom buna da müsaade etmiyorsa o hanımefendiyle evlenirim. Hatta evlenirken o süper egonun değerleri arasında olan başörtülü teyzem bizi alkışlar. Hepsi de biliyordur ki ben akşam o hareketi yapacağım. Onayı da almışım... "




ÇOK OKUNANLAR