MEDYA KÖŞESİ

Günün Salih Memecan'ı Gülay Göktürk oldu!

Gülay Göktürk, Gezi Parkı direnişinde polisin “aşırı güç kullanmadığını” savunarak e 'eleştiriler haklı olsa sadece 6 kişi mi ölürdü' diye sordu.

Günün Salih Memecan'ı Gülay Göktürk oldu!
GAZETECİLER.COM
Bugün gazetesi yazarı Gülay Göktürk Gezi ile başlayan eylemler sürecinde polis şiddeti temalı eleştirileri sorguladığı yazısıyla günün en çok tepki toplayan ismi oldu. Polis şiddetine dönük eleştirileri red eden Göktürk, eylemlerde 6 kişinin ölmesi, binlerce insanın yaralanmasını hatırlattı ve 'eleştiriler haklı olsa sadece 6 kişi mi ölürdü' diye sordu. Eylemlerde polis şiddeti nedeniyle binlerce insanın yaralanmasını da yetersiz bulan Göktürk, polise dönük eleştirilerin haklılık kazanması için kaç kişinin ömesi gerektiğini ise yazmadı.

İşte Göktürk'ün yazısındaki ilgili bölüm:

Eğer polis kuvvetleri söylendiği gibi "azgınca" saldırsaydı, 80 şehirde 3 ay boyunca devam eden toplam 4 bin 725 eylemde sadece 6 kişi mi ölürdü? Sadece 4 bin 312 kişi mi yaralanırdı?"Azgınca saldıran" polis, kendi içinden 694 yaralı mı verirdi?

....

Zaten bizim ekranlardan izlediğimiz de budur. Polisler, ekranları başında izleyen birçok insana "Bu kadar da acz olur mu" dedirtecek kadar yumuşak ve sabırlı davranmış, bu sayede Türkiye 3 ay boyunca süren 4 bin 750 ayrı şiddet eyleminden bu kadar az can kaybıyla ve az yaralıyla kurtulabilmiştir.

GÜLAY GÖKTÜRK'ÜN TÜM YAZILARI

28 ŞUBAT'TA HİÇ ÖLÜ YOKTU BÖYLE DARBE Mİ OLUR?

Göktürk'ün polis şiddetini savunan ve 6 ölümü az bulduğu yazı sosyal medyada günün en çok eleştiri alan konusu oldu. İşte Twitter'daki Gülay Göktürk tepkileri:

Gülay Göktürk me yazmış. Bir yandan rusya bir yandan turkiye ayni anda takip edemiyorum :) ama o kadin sol mol değil demistim ben :)

"Al, bu diyetin" diye 6 çocuğumuzun cesedini önüne atsak susar belki Gülay Göktürk. Az bulmuş 6 ölüyü

Gülay Göktürk anayasal haklarını kullandığı için 6 kişinin öldürülmesini normal karşılamamız gerektiğini söylüyor

"ona bakan şuna da baktı" pazarlama yöntemi var ya hani; çocuk pornosunu savunan gülay göktürk polis şiddetini savundu... 6 ölü az gelmiş.

Gülay Göktürk, azgınca yazmış: "'Polis devleti halka azgınca ve öldüresiye saldırdı' propagandasını çökertmeyi...

Pedofiliye güzellesiyle mide bulandıran Gülay Göktürk el arttırmış. Yazıklar olsun! "Polis 'azgınca' saldırsaydı sadece 6 kişi mi ölürdü?"

Gülay Göktürk sosyalist geçmişine sadık kalmaya devam ediyor. Polisi, devleti ve bürokrasiyi seviyor. Artık bunlara 'özgürlükçü' derseniz...

gülay göktürk'ün utanma ve sıkılma gibi bir duygusu var mı acaba? ben onunla aynı meslekte olduğum için utandım da..

Gülay Göktürk"Polis azgınca saldırsaydı Gezi'de sadece 6 ölü mü olurdu?" Bu mantıkla sorarsak "28 şubatta hiç ölü yok. Böyle darbe mi olur?"

Bağış,İnançer,Gülay Göktürk ve daha niceleri..Hakikatten hasta ettiler beni.Baş dönmesi ,mide bulantısı,ellerde titreme,çok ciddiyim.İğrenç.

Gülay Göktürk polis gezi'de azgın davransa sadece 6 kişi mi ölürdü" demiş. Sayımız sizi kesmediği için özür dileriz.. SADECE...

gülay göktürk, üçüncü sınıf emniyet amirliğine terfisiyle sağduyu mesajı da vermiş: ‘polis, gezi’de azgınca saldırsaydı 6 kişi ölür müydü?’

Ben mesela Gülay Göktürk'ün kafasına odunla vururum fırsat verilse.Ben mesela Gülay Göktürk'ün kafasına odunla vururum fırsat verilse.

6 ölü ne ki.. Adi ! (Gülay Göktürk) !

polis azgınca saldırsa 6 kişimi öldürdü diyen bugun gazetesi yazarı #GülayGöktürk size kaç ölü lazım???

Gülay Göktürk'e sürekli kendi teslimiyetini hatırlattığımız için mi bizden bu kadar nefret ediyor acaba?

işte biz böyle mantıklı düşünemiyoruz.. "polis azgınca saldırsaydı gezi olaylarında sadece 6 kişi mi ölürdü?" (bir gülay göktürk ifadesi)